Publicitat
Societat · 5 de Novembre de 2019. 09:49h.

Sala-i-Martín contra Bernat Dedéu

L'economista replica al filòsof que "votaràs en blanc perquè ets un cretí"

Sala-i-Martín contra Bernat Dedéu

L'economista Xavier Sala-i-Martin ha replicat en una piulada Al filòsof Bernat Dedéu, que aquest diumenge ha publicat un article a El Nacional per justificar que votarà en blanc el 10-N. Sala-i-Martin considera que l'anàlisi de Dedéu, que utilitza expressions com "Junts pel Sou" o "Esquerra Republicana d'Espanya", és de "parvulari" i el tracta de "cretí".

"No hi ha res més ridícul que un tio que es pensa que és graciós i no fa mai gràcia (però q quan surt a la ràdio es passa l'estona rient dels seus propis pseudoacudits)". Jo sí que sé perquè votaràs en blanc: perquè ets un cretí!", sentencia.

Dedéu, sense esmentar l'economista, ha assegurat que "només pel nivell inframental de les respostes i la picor desvetllada a la secta ha valgut la pena escriure'l". El filòsof considera en l'article que "regalar el vot a qui practicava l'art de la costellada mentre atonyinaven la parròquia als carrers de Barcelona, digueu-me primmirat, és un acte d'autodestrucció".

També diu que "només el sadomasoquisme podria justificar que un independentista voti Junts pel Sou o Esquerra Republicana d'Espanya a les properes eleccions que han imposat els espanyols i el seu president".

Finalment, exposa que "encara que no tingui un efecte real en el repartiment d'escons i que pugui beneficiar la dreta espanyola, només un vot en blanc massiu a Catalunya pot fer reaccionar el processisme". "Vota en blanc, oblida els xantatges emocionals, i queda't ben descansat", conclou.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#28 Julio Loras Zaera, Tortosa, 06/11/2019 - 17:15

No sé quin dels dos guanyaria un concurs de cretinisme. Tots dos en tenen altes cotes.

#27 Gregari, VNG, 05/11/2019 - 16:20

El economista del proces, empujando al rebaño hacia el precipicio, menudo sinvergüenza! A él no le afecta en nada, igual que a Guardiola.

#26 CMR, BCN, 04/11/2019 - 20:48

Newton contra Leibniz, Chomsky contra Foucault y ahora el Bernat Dedeu este contra el payaso de Micolor.

Grandes debates entre intelectuales de la Historia.

#25 Miquel, Girona, 04/11/2019 - 20:06

Tots a votar clar..

#24 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT que NO VOTARA EL 10-N NI LA SEVA FAMILIA TAMPOC , LO QUE FAIXIN ALTRES ME IMPORTA BE, JO U TIN VLAR NO ANIRE A VOTAR EL 10-N , VUI FER PUJAR LA ABSTENCIÓ CAP POLITIC ME ANIMA PE, 04/11/2019 - 19:43

De aqui el dia 10-N Tindren una LLUITA si de veure qui LA DIU MES GROSSA Qui ocupa mes pagines de diaris VOTAR EN BLANC . És Votar per qui tingui mes Vots ja que aniran a la LLISTA MES VOTADA .Hosigui AL P.S.O.E. DE PEDRO SANCHES Este vol VOTS EN BLANC Per regalar VOTS AL P.S.O.E. No cal dir mes EL VOT NUL no suma per ningu ..