Publicitat
Societat · 5 de Novembre de 2019. 09:49h.

Sala-i-Martín contra Bernat Dedéu

L'economista replica al filòsof que "votaràs en blanc perquè ets un cretí"

Sala-i-Martín contra Bernat Dedéu

L'economista Xavier Sala-i-Martin ha replicat en una piulada Al filòsof Bernat Dedéu, que aquest diumenge ha publicat un article a El Nacional per justificar que votarà en blanc el 10-N. Sala-i-Martin considera que l'anàlisi de Dedéu, que utilitza expressions com "Junts pel Sou" o "Esquerra Republicana d'Espanya", és de "parvulari" i el tracta de "cretí".

"No hi ha res més ridícul que un tio que es pensa que és graciós i no fa mai gràcia (però q quan surt a la ràdio es passa l'estona rient dels seus propis pseudoacudits)". Jo sí que sé perquè votaràs en blanc: perquè ets un cretí!", sentencia.

Dedéu, sense esmentar l'economista, ha assegurat que "només pel nivell inframental de les respostes i la picor desvetllada a la secta ha valgut la pena escriure'l". El filòsof considera en l'article que "regalar el vot a qui practicava l'art de la costellada mentre atonyinaven la parròquia als carrers de Barcelona, digueu-me primmirat, és un acte d'autodestrucció".

També diu que "només el sadomasoquisme podria justificar que un independentista voti Junts pel Sou o Esquerra Republicana d'Espanya a les properes eleccions que han imposat els espanyols i el seu president".

Finalment, exposa que "encara que no tingui un efecte real en el repartiment d'escons i que pugui beneficiar la dreta espanyola, només un vot en blanc massiu a Catalunya pot fer reaccionar el processisme". "Vota en blanc, oblida els xantatges emocionals, i queda't ben descansat", conclou.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#29 Maurici Costa i Ventura, Barcelona, 04/06/2020 - 10:00

Estic amb tot el que diu el Sr. Sala i Martin, totalment d'acord. Aquest Sr. Bernat de Deu, viu de la polèmica que sempre ha creat a les tertulies, tant a RAC1, com a TV3. Es creu graciós, i sempre acaba dien el mateix, que el Govern Català ens ha estat enganyant i el que no acaba mai de dir, es que està en contra del independentiste.

#28 Julio Loras Zaera, Tortosa, 06/11/2019 - 17:15

No sé quin dels dos guanyaria un concurs de cretinisme. Tots dos en tenen altes cotes.

#27 Gregari, VNG, 05/11/2019 - 16:20

El economista del proces, empujando al rebaño hacia el precipicio, menudo sinvergüenza! A él no le afecta en nada, igual que a Guardiola.

#26 CMR, BCN, 04/11/2019 - 20:48

Newton contra Leibniz, Chomsky contra Foucault y ahora el Bernat Dedeu este contra el payaso de Micolor.

Grandes debates entre intelectuales de la Historia.

#25 Miquel, Girona, 04/11/2019 - 20:06

Tots a votar clar..