Publicitat
Societat · 30 de Gener de 2018. 17:51h.

Salten les tanques del parc de la Ciutadella

Crits de “no marxeu”

Centenars de persones que havien acudit a la manifestació convocada per l’ANC s’han desplaçat fins el parc de la Ciutadella amb la intenció d’accedir-hi fins el Parlament per reclamar la celebració del ple d’ionvestidura de Carles Puigdemont. Els Mossos havien bloquejat els accessos, per la qual cosa alguns dels concentrats han saltat la tanca del parc.

Els manifestants han accedit a l’interior del parc de la Ciutadella des del passeig Lluís Companys i el passeig Picasso. Els concentrats han cridat consignes com “no marxeu”, “ni un pas enrere” o “no marxarem fins que tinguem president”, i d’altres portaven caretes de cartró de Puigdemont.

anc2.jpg

Els Mossos han reforçat el cordó de seguretat i han bloquejat els accessos del Parlament. Els agents impedeixen l’entrada al parc i només permeten el pas de les persones que en volen sortir.

anc3.jpg

Manifestants salten la tanca del parc de la Ciutadella
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 30/01/2018 - 20:15

Los Übermenschen catalanes siguen su digi-evolución. Tras la ya clásica la cubanita a modo de capa, ahora van enmascarados con la jeta de El Fugat y una barretina a rosca, de reglamentario color amarillo. A juego con el tractor en el que han llegado a Barcelona, imagino. Pero al contrario que Superman, éstos son de vuelo gallináceo.

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 30/01/2018 - 19:12

¿No hay fotos más alejadas o planos más generales? Se comenta que la escasez de gente solo se ha visto superada por la escasez de mossos.
Por cierto, lo de "¡No os marcheis!" se lo podían decir a Puigdemont y sus discípulos, de erasmus en Bruselas. De hecho, Junqueras podría llevar la pancarta.

#1 Al zoo hi falta gent ..., Barcelona (Tabàrnia), 30/01/2018 - 18:10

Al ZOO hi cabeu tots i totes, colla de ximples.

Si amb una mica de sort salteu la tanca on estan els lleons i les lleones, faran festa major amb vosaltres.