Societat · 28 de Desembre de 2020. 15:23h.

Salut anul·la el contracte amb Ferrovial sis mesos després

El Parlament va aprovar la rescición de l'acord al juny

Salut anul·la el contracte amb Ferrovial sis mesos després

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat en roda de premsa que la Generalitat extingirà el 31 de gener el seu contracte amb Ferrovial, que s'encarregava del rastreig del virus a Catalunya. A partir d'ara serà l'Agència de Salut Pública de Catalunya qui assumirà aquesta funció.

Aquest nou programa preveu que sigui el propi departament de Salut qui assumeixi totes les funcions de rastreig, incorporant d’entre 450 i 750 persones encarregades de seguir el rastre de contactes de positius a partir del 31 de gener, el que suposarà un cost addicional de 19 milions d'euros.

El contracte amb Ferrovial subscrit per Salut el passat 29 de maig va ser rebutjat pel Parlament, que ja va demanar a la Generalitat el passat 18 de juny que el rescindís. També el Síndic de Greuges va obrir una investigació d'ofici sobre l'assumpte.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Barretina a rosca, Black hole, 28/12/2020 - 18:57

¿Y ahora dónde vamos a colocar al hermano del Junqueras que es gerente en Ferrovial?

Solo 50 millones nos han costado los rastreadores de Ferrovial a los catalanes, ¿no sé para qué han servido? . ¡Cosas de los mundos lazis!

#1 Marcial, Santa Coloma, 28/12/2020 - 15:45

Eso supondrá una mancha en el historial del hermanísimo. Pero si contratan a 450 personas y entre ellas están los nebodets, tiets, cosins y la iaia, el agravio quedará reparado. Un coste adicional de 19 millones sale por 42.222€ por colacao. Una buena tajada para pasar una buena temporada .