Societat · 1 de Setembre de 2021. 20:18h.

Salut ‘defensa’ el botellot

Argimon: “no els hem de relacionar amb la pandèmia”

Salut ‘defensa’ el botellot

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, s’ha reafirmat en la seva decisió de no reobrir els locals d’oci nocturn. “No és que hi hagi la voluntat de no reobrir”, ha dit, tot i matisar també que no sempre es compleixen les mesures.

Argimon ha negat que els botellots siguin un focus de contagis: “no els hem de relacionar amb la pandèmia perquè fa molts anys que n’hi ha”, ha defensat en declaracions a TV3.

“Quan vam tenir l’oci nocturn obert, recordo alguns titulars de ‘Malgrat estar obert, els botellots continuen”, ha remarcat Argimon, afegint que “segurament, les persones que fan botellot no són les que fan ús de l’oci nocturn”

El diputat de Ciutadans (Cs), Joan Garcia, ha demanat al govern de la Generalitat que permeti “l'obertura immediata de l'oci nocturn” en ser un dels sectors més “castigats” per la crisi del Covid-19.

Garcia considera que “ja no hi ha més excuses” i que l'executiu català hauria de “deixar de donar-los llargues i prendre una decisió definitiva sobre aquest tema”.

El diputat de Cs ha explicat que “el sector de l'oci nocturn porta mesos preparant els protocols d'obertura”, que són “la solució per als problemes d'ordre públic nocturn” que s'estan veient últimament després de les festes de Gràcia o de Sants. Per això, ha reclamat que s'implementin les mesures preparades pel sector.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, LA MALA SORT TE CATALUNYA , 03/09/2021 - 19:59

Lo reconosco ME EQUIBOCADO , Pense que NO PODRIA HABER UNA CONSELLERA DE SALUT Peor que la que tubimos .ARA RESULTA TENIN UN CONSELLER DE SALUT Molt PITJOR QUE LA CONSELLERA Ella de E.R.C. ARGIMON DE JXCAT . Pero ningu hace las cosas bien hechas LOS BOTELLONES SI SON FOCUS DE CONTAGIS Como las Fiestas ILEGALES QUES FAN

#7.1 JOSEP PAGES EL AVI DE CARDEDEU, BOTELLONES=CONTAGIOS DE COVID , 03/09/2021 - 21:11

AL CONSELLER DE SALUT ,, Sempre han FET BOTELLONES SI , els Joves . PERO ARA JA UNA GRAN DIFERENCIA .. ARA TENIN EL CORONAVIRUS ,i cuan se JUNTA TANTA GENT . Ja un GRAN PERILL DE GRANS CONTAGIS . Aqui si JA PANDEMIA . BOTELLONES = HOSPITALES Despres cal ESTAR ALERTA CON LOS BOTELLONES Son UN PERILL DE CONTAGIS MOLT GRAN

#6 Passavolant, Una, 02/09/2021 - 13:01

L’oci nocturn és encara més antic que el botellón i bé que el tanquen per “motius” sanitaris. És cert que el botellón és, principalment, un problema d’ordre públic i que els botellonaires no són clients de l’oci nocturn reglat, però no se’n pot desconèixer l’aspecte sanitari llevat que es vulguin treure el mort de sobre (perfect

#5 Tabarnés puro, Barcino, 02/09/2021 - 12:11

Yo cada vez que oigo botellot, me entra singlot.

#5.1 Fernando, Mataró, 02/09/2021 - 12:46

Efectivamente, siguiendo al pie de la letra a Porrompompeu Fabra (o Farra, según algunos) debería decirse ampollot. Como mínimo.

#5.2 Purria lazi, Mollerussa, 02/09/2021 - 15:09

Y todo rima con carallot que es a donde va a dar tot.

#4 EduardR, BCN, 02/09/2021 - 09:47

Hay otras CCAA mucho más flexibles que la Generalitat.... y no han tenido una 5 ola tan salvaje de los que les encanta prohibir, prohibir...

#3 Purria lazi, Mollerussa, 01/09/2021 - 23:07

Seguro que algún capitoste lazi tiene alguna destilería para proveer alcohol a los botellones. Al tiempo.