Societat · 19 de Gener de 2015. 17:04h.

Salut no obrirà la unitat per infarts de Tarragona fins a mitjans de febrer

Les unitats de Lleida i Girona també ampliaran l’horari de manera conjunta

Salut no obrirà la unitat per infarts de Tarragona fins a mitjans de febrer

Una imatge de la protesta per demanar Hemodinàmica les 24 hores

Les unitats d’hemodinàmica dels Hospitals Joan XXIII de Tarragona, Josep Trueta de Girona i Arnau de Vilanova de Lleida estaran obertes les 24 hores a partir de mitjans del mes de febrer. Així ho ha avançat el director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Josep Mercadé, aquest matí.

L’anunci de la data definitiva s’ha fet després d’una reunió que ha mantingut Mercadé amb els membres del sindicat CGT que portaven tancats a la seu del departament de Salut de Tarragona des del passat dijous.

La condició que els sindicats havien posat per acabar amb la seva acció era tenir una data definitiva de l’ampliació del servei.
Finalment, aquesta data serà el 15 de febrer, i Mercadé ha xifrat el cost de l’ampliació horària del servei en un milió d’euros l’any.

El director dels Serveis Territorials de Salut també ha recordat que l’obertura 24 hores de la unitat ja estava prevista per aquest 2015, però que els responsables de Cardiologia de l’Hospital Joan XXIII necessiten unes setmanes per a fer-la efectiva per qüestions “tècniques”.

El reforç de la unitat podrà beneficiar també la unitat coronària, atenent a prop d’un centenar més de pacients a l’any, que fins ara es traslladaven a Barcelona.

Mercadé ha deslligat aquesta millora del servei de la mort d’un pacient el passat dia de Nadal mentre era traslladat en ambulància a Barcelona. Tampoc ha volgut avançar cap aspecte de l’expedient que hi ha obert al voltant del cas.   

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 J.M. Martin Montoliu, Barcelona, 20/01/2015 - 09:25

forma van millorant els números i les estadístiques. D'acord que és una forma macabra de pensar però és el que s'argumenta a la barra d'alguns bars de barri no benestant. Altra alternativa és que hi ha que "mimar" d'altres contrades d'acord amb enquestes. O fins i tot, catalans de 1a, de 2a, etc..

#10 J.M. Martin Montoliu, Barcelona, 20/01/2015 - 09:23

o pot ser no que será el més probable, amb estudis ad-hoc o sense aquests, pressumptament podría ser la teoría que circula als carrers que els afectats per temes de salut segons vagin les coses les autoritats s'estalvien pagar pensions, si té feina deixa una vacant i si no la té doncs d'aquesta

#9 J.M. Martin Montoliu, Barcelona, 20/01/2015 - 09:21

de caire partidista, en les diferents actuacions del poder executiu o governants, amb entesa política, afavorint determinades actuacions i entorpint d'altres, d'aoord o no amb el seu programa electoral i els suposats valors que representen. A tall d'exemple subvencions a La Vanguardia. També pot ser

#8 J.M. Martin Montoliu, Barcelona, 20/01/2015 - 09:19

No fa falta parlar de pressumptes corrupcions o corrupteles, comissions o d'altres. Només amb actuacions polítiques totes elles ep, que consti i per descomptat legals i democràtiques legitimades per les urnes en qualsevol de les eleccions. Simplement les actuacions per interessos o personals o de

#7 Calimero, Barcelona, 19/01/2015 - 19:58

Con lo robado solo por Oleguer Pujol estás unidades podrian ampliar horario durante 89 años... Pero madrid nos roba...