Publicitat
Societat · 28 de Març de 2020. 17:01h.

Salut no té previst cap hospital de campanya a Igualada

Vergés diu que encara no és “necessari”

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha afirmat en roda de premsa que “a la zona d'Igualada no hi ha encara en marxa cap hospital de campanya” malgrat que l'alcalde, Marc Castells, va anunciar divendres que dilluns estaria en marxa al Complex Esportiu de les Comes per atendre als pacients de la Conca d'Òdena.

Vergés ha defensat que el brot d'Igualda té unes “particularitats especials” amb un “nombre de professionalitats sanitaris contagiats que comprometien un equipament tan bàsic com l'hospital” i que van fer “tota una estratègia” per recuperar “l'assistència al mateix hospital”. “Estem en tota aquesta fase que hem pogut anar explicant”, ha afegit.

La consellera ha insistit que “ho estem valorant tot” i que “si és necessari doncs també s'obrirà qualsevol altre equipament com estem fent en altes llocs del país”.

La versió de la consellera contrasta amb la dels alcaldes de la Conca d’Òdena que van decidir dijous passat preparar un hospital de campanya de manera preventiva i l'endemà van començar els treballs per tal de convertir el Complex Esportiu de les Comes en un hospital de reforç a l’Hospital d’Igualada.

Alba Vergés
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Neferu, Barcelona, 30/03/2020 - 12:22

¿Ya empezamos con el que "no es necesario"? Lo mismo decías del uso de las mascarillas y los controles. Después de tantos muertos , no has aprendido nada, inepta.

#14 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu QUÈ DÉU I LA MORENETA SALVI ELS CATALANS EL GOVERN CATALÀ NO U FARA PAS ES UN FET ., CONSELLERA FA FALTA MES DE UN HOSPITAL DE CAMPANYA MILITAR A CATALUNYA I U SABEU , MENTRES N, 29/03/2020 - 19:39

NO FEU CON FA LA CONSELLERA , Que con las manos es Toca la cara ..Los expertos sanitarios nos dicen esto no debemos hacerlo .SON Pequeños detalles quels politics que se suposa TREBALLEN PER LA SANITAT Tindrien que tenir en conta en tot moment y no olvidarlo CON LA MANO NO HOS TOQUEIS LA CARA NI OREJAS NI RES DE RES Vale

#13 Casandra, Barcelona, 29/03/2020 - 15:07

Que incidencia real sobre los acontecimientos tiene la C. de Salud. Sus comparecencias nos interrogan. La de Empresa, idem. Y el resto ?

Gente como esta o similar serán los que rijan el destino de esta autonomía?

Really George?

#12 arm, figueres, 29/03/2020 - 11:21

inutil, a veure si algu li pregunta quanta gent de Igualada va anar a Perpinya?

#10 Franc, Igualada, 29/03/2020 - 09:59

Menos mal que no lo tiene previsto y los colchones están ya en el polideportivo.
No te enteras Alba como siempre...