Publicitat
Societat · 21 d'Abril de 2021. 11:11h.

Salut s'excusa en la falta de vacunes

Marc Ramentol argumenta que s'han "concentrat els esforços en els majors de 60 anys”

Salut s'excusa en la falta de vacunes

El secretari del Departament de Salut, Marc Ramentol, en declaracions a La Vanguardia, ha al·legat que “la vacunació dels Mossos va començar abans, és cert, i la de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional no va començar fins al 12 de març”.

“Es van establir diversos punts de concentració i es va començar. El dia 14 es va suspendre la vacunació amb AstraZeneca a menors de 60 anys i es va optar, encertadament, creiem, per concentrar els esforços en tots els majors de 60 anys, les persones que més risc tenen de patir greument la malaltia", afegeix.

"Tal com estableix l'acord de Consell Interterritorial, quan acabem amb els grups prioritzats per l'edat es reprendrà la vacunació dels grups essencials, suspesos des del 14 de març”, argumenta.

Ramentol diu no entendre què ha passat ni com la ministra Darias opta per saltar-se l'acord de prioritzar a la gent gran. "Els majors de 60 de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional ja estan vacunats i els menors començaran de nou com la resta de grups essencials que es van quedar a mitges amb la interrupció d'AstraZeneca”, conclou.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#18 electra, Barcelona, 22/04/2021 - 08:39

Tinc 74 anys i amb risc, no m'han trucat, no em deuen tenir a la llista.... Hi han colectius que pot ser podrien haver esperat vacunar-se. Ho estant fent tant malament com ho fant tot, quinq pena d'institucions que tenim. Anirem esperant sentadets al sofà de casa!!!!!!

#17 joan, manresa, 21/04/2021 - 16:50

tinu.)pro personatges iguals...,mai en sortirem d'aquets aiguabarreja....,i en tenim probas....,recordarem un responsable de Sanitat, i no direm noms..,que era cirurgia de professió..,i dels bons ,que veure el sidral interior on viu la política...,va deixar el càrrec abans dels quince dies..,o menys. Axis anem are....

#16 joan, manresa, 21/04/2021 - 16:44

" Coll-Min ",16;40 h.---La Generalitat hauria de ser exemplar..,un mirall per tot Espanya..,axó es lo que voldríem molts amb una primavera catalana...,pro molt ens temem que tornem a caure en els errors passats...,i la prova la tenim cada día i en cada actuació....,una bruma envolta tot el cel de la política catalana. Diferents temps (cont

#15 Alberto, Alcorcón, 21/04/2021 - 16:16

Perros.
La próxima vez que se despeñe un lazi por Huesca o Sierra Nevada que vayan a buscarlo el Rementol y la pánfila esta.

#14 Un país per a tothom, Auschwitz, 21/04/2021 - 16:02

¡¡Ramentol y Verges a la cárcel YA!!