Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2020. 13:21h.

Salut tem una segona onada a la tardor

Vergés: "Haurem de seguir què pot passar a l'octubre"

Salut tem una segona onada a la tardor

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha explicat que el Departament ja es prepara per a una possible segona onada de coronavirus a la tardor, que s'afegeixi a la de la grip. Vergés, ha dit a la comissió de Salut del Parlament "haurem de seguir què pot passar a l'octubre per si seguim tenint covid i arriba també l'epidèmia de la grip".

La consellera d'Esquerra ha anunciat "hem de planificar bé la política de professionals perquè facin els descansos corresponents per si arriba una segona onada" i ha reconegut que en aquesta primera "els hem tingut molt tensionats".

Finalment, Alba Vergés ha explicat que tenen planificades les compres de materials de protecció per tenir un estoc d'uns dos mesos i que preveuen comandes extres de cara a la tardor.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Figueras, Figueras, 29/05/2020 - 23:48

I pq guapi? Si aqui estem preparats, ens fa patir més la grip!
Colla d'ineptes!

#4 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, LLEIDA DEMOSTRA QUE CONSEVOL MOMENT PODRA VER UNA NOVA ONADA DE CONTAGIS , NO CALDRA ESPERAR A, 29/05/2020 - 19:37

SI LA GENT ,No Vegila no es posa LA MASCARETA No guarda la distancia NO Caldra esperar AL OCTUBRE Els CONTAGIS Els podren tenir dema mateix a consevol poble o ciutat .Con ja va pasar fa poc a LLEIDA .És una GRAN EQUIVOCACIÓ Dir quel OCTUBRE PUJARAN ELS CONTAGIS , Lo que estan fem esque LA GENT Baixi la Guardia .

#3 josep, Mollerussa, 29/05/2020 - 16:07

Com a tu de consellera, el Torra a la Degeneralitat i al pedro i pablo a Madrid, amb virus o sense, estem fotuts !!!!!

#2 Demetri, Barcelona, 29/05/2020 - 15:12

Tant de bo a l'octubre poguem veure aquesta pànfila entre reixes i arruinada fins l'ultim centim per tota la miserable gestió que ha portat a terme. Només cal recordar aquella ordre miserable que va sortir de la seva boca: "els majors de vuitanta anys no els atendrem amb respiradors"... Algún dia caldrà passar comptes amb aquesta fanatica.

#1 ferran, jonestown , 29/05/2020 - 13:40

bueno,per aquelles dates l’oriol mitjà ja haurà descobert la vacuna 100% catalana contra el covid19...

per descomptat que serà una vacuna només disponible per tots aquells que puguin demostrar què no son bésties amb forma humana i sotrac a l’ADN...

1r el nobel,després l’independència...a tocar,nanus...ho tenim a tocar ...