Societat · 1 de Març de 2012. 14:01h.

'Salvem La Rotonda' denuncia el silenci dels mitjans

Un portaveu de la plataforma denuncia que "expliquen el que els interessa, és una vergonya"

'Salvem La Rotonda' denuncia el silenci dels mitjans

El portaveu de 'Salvem La Rotonda' (Foto: TV3)

Un portaveu de la 'Plataforma Salvem La Rotonda', que defensa aquest edifici històric i denuncia que l'Ajuntament va concedir una llicència a la promotora Núñez i Navarro que no compleix la normativa de protecció de l'edifici, ha lamentat que els mitjans de comunicació ho silenciïn.

Durant l'assemblea que han celebrat els estudiants que estan tancats al rectorat de la Universitat de Barcelona, ha qualificat el projecte d'"il·legal" i ha retret als periodistes que mentre estaven entrevistant un portaveu dels estudiants l'intentessin a treure el cartell que estava ensenyant per darrere, el mateix que ensenya en la foto.

En aquest sentit ha dit que els periodistes "són aquí per ensenyar el que passa. D'acord que això no té a veure amb la universitat pública, però s'estan retallant drets fonamentals i destruint el nostre patrimoni".

"Que en parlin d'això també!", ha exclamat per a continuació dir que hi ha "censura total. Expliquen el que els interessa, és una vergonya". La intervenció del portaveu ha arrencat els aplaudiments dels estudiants que han assistit a l'assemblea.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 pepe, andorra, 01/03/2012 - 18:27

pues vaya, ahora a descubierto la sopa de ajo. Hace años q en Cataluña no hay prensa de papel libre y si no fuera por internet menos q nos íbamos a enterar de la realidad.

#3.1 jajajjajajajaaaa, barcelona, 01/03/2012 - 21:51

exacto.......a estos lo que les pasa que hicieron caso a CIu cuando estaba en la opossicion y ahora que gobiernan si te dije dije diego jajjajajaaa

#2 jajajjajaaaaa, barcelona, 01/03/2012 - 16:28

es perfectament legal el que es fa, el que passa que aquest senyors es van deixar entabanar per CIU al districte de Sarrià-Sant Gervasi......per atcar al govern de llavors , despres van votar a favor pero ja tenien al veinat aixecat...ara que estant al poder gerent i regidor de CIU no volen saber re

#2.1 Gerard, Barna, 01/03/2012 - 21:40

A mi tant me fa qui mani però no és cert que lactuació sigui legal. A banda de ser d'un gust pèssim i un respecte nul pel patrimoni cultural. Res de nou per altra banda.