Publicitat
Societat · 6 de Maig de 2021. 10:52h.

Sàmper: "Vic és un abans i un després"

"Si no arriben els Arro, hauríem tingut morts"

Sàmper: "Vic és un abans i un després"

El conseller d'Interior, Sergi Sàmper, ha assegurat en una entrevista al diari Ara que l'atac a la comissaria de Vic durant els aldarulls per l'empresonament de Pablo Hasel "és un abans i un després" i ha advertit que "sense reforços, hauríem tingut morts".

Sàmper ha explicat que "a Vic si no arriben els membres de l'Arro de Manresa amb 25 minuts hauríem, segur, tingut problemes de morts". I ha remarcat el "grau de violència" de 150 persones que "estaven tirant puntals, llambordes, pedres, objectes molt contundents".

També ha destacat que "Vic és la comissaria més vidriosa de totes, és tot vidre que estava a punt de cedir". En aquest sentit, ha detallat que "hi havia 17 agents a dintre i evidentment no dotats de mitjans per restablir l'ordre públic perquè no és la seva funció". "I a dins hi havia una senyora denunciant un tema de maltractament. Ella i la seva advocada van haver de ser protegides a dins de la garjola", ha subratllat.

Preguntat per quines decisions han pres, el conseller ha dit que han dotat "totes les comissaries de material d'ordre públic, des de cascos, escuts, defenses i algun tipus de material dissuasiu". "I després hem fet un treball perquè totes les comissaries s'han de reforçar", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 Neferu, Barcelona, 07/05/2021 - 09:11

¿ Se está quejando de esas juventudes Torranas que están siempre dispuestos para realizar los actos de violencia, vandalismo, y odio, para lo que fueron creados por los más altos mandos del procés? Ese ejército de lobos descerebrados se os ha ido de las manos y ya solo obedecen a los instintos de incivismo que les inculcasteis.

#8 botifler1914, wATERPUS, 06/05/2021 - 15:23

Anda y que te zurzan, criador de cuervos.

#7 Aladroque, Mastia, 06/05/2021 - 13:47

Sr.Sàmper,pues los responsables de todo esto son ustedes.

#6 La solució, Chez Titole, 06/05/2021 - 13:23

Poseu el Hasel de conseller de cultura amb el Valtonic de secretari general, d'assessor el Toni Alba (o Alvarez o com collons es digui) i tot solventat. De portaveu la Rahola.

#5 Didac B., Manresa, 06/05/2021 - 13:20

I a aquest no li sona alló de "apreteu, apreteu"? Quan un agitador de saló provoca i inicita a l'acció el desastre està assegurat per una reacció a dues bandes, el desvergoniment colossal es que aquell sàtrapa que tallava carreteres amb el cotxe oficial i a la vigilia havia fet de piroman amb l'apreteu..va marxar amb la butxaca plena de per vi