Publicitat
Societat · 23 de Maig de 2022. 17:54h.

Sandro Rosell es querellarà contra Villarejo

Per les declaracions de l'excomissari sobre la jutgessa Lamela

Sandro Rosell es querellarà contra Villarejo

L'expresident del FC Barcelona, Sandro Rosell, es querellarà contra l'excomissari José Manuel Villarejo per aclarir les circumstàncies que el van dur als dos anys de presó preventiva. Ho ha anunciat el seu advocat, Pau Molins, en una entrevista a El món a RAC-1, on ha apuntat que "recollirà el guant" de Villarejo, després que aquest afirmés en una entrevista a TV3 que Rosell va ser empresonat perquè el club que presidia podia ser un element vinculat a l'independentisme que s'havia de desestabilitzar.

Molins ha insistit que cal verificar la veracitat d'aquestes declaracions i ha descartat denunciar la jutgessa Carmen Lamela. "La investigació l'hauria de portar el Tribunal Suprem i no ho volem perquè ella hi és dins", ha remarcat.

L'advocat ha admès que el personatge de Villarejo és de "dubtosa credibilitat", però també ha recordat que en dret es valora "la figura del penedit". En aquest sentit, ha valorat que al seu voltant hi hagi "proves subjectives" apuntant que aquest mateix dilluns trucarà l'advocat de Villarejo per parlar amb ell.

Finalment, Pau Molins també ha assenyalat que està "sorprès" pel fet que la justícia no hagi actuat d'ofici. "El sistema hauria de ser el primer interessat a esbrinar què ha passat", ha dit, "es tracta d'un escàndol gravíssim, sense precedents, i sense cap fonament jurídic".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat