Publicitat
Societat · 18 de Febrer de 2012. 20:04h.

Sant Pol de Mar canvia la bandera espanyola per l'estelada

Lliuraran una capsa amb la bandera i el manifest a la delegada del Govern a Catalunya

Sant Pol de Mar canvia la bandera espanyola per l'estelada

El moment en que despengen la bandera espanyola

Unes 250 persones han assistit a un acte simbòlic, convocat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Sant Pol de Mar (Barcelona), en què s'ha retirat la bandera espanyola de l'ajuntament, com a protesta per una sentència que obliga el consistori a fer onejar dita bandera a la façana de l'edifici.

Durant l'acte s'ha procedit a despenjar una bandera espanyola, prestada per un altre municipi ja que el consistori no en té una de pròpia, per després hissar l'estelada i guardar la bandera espanyola en una capsa juntament amb el manifest que s'ha llegit. Tot això es lliurarà a la delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna.

Un exregidor va interposar una denúncia davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya informant que aquesta ensenya no onejava al balcó de la casa consistorial; el tribunal va fallar a favor seu i l'alcaldessa de la localitat es va negar a penjar-la.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#13 pepe, andorra, 20/02/2012 - 19:21

¿pq no vais a los cuarteles de la GC en Cataluña para q les obliguen a colgar la senyera? ¿Sera q con los picoletos no se atreven?

#12 Lleidata, Lleida, 20/02/2012 - 15:07

Os invito a una reflexión ,ahora va un catalán a pedir una ayuda económica o un tíquet de comida,y no se la dan .aunque vaya con una estilada cubierto .sin embargo va un inmigrante y le pagan hasta la lavadora la luz el gas y el agua.a mi falsas patrias no me van ,demostrarlo con ayudas y aliments

#11 pepe, andorra, 20/02/2012 - 12:05

las cosas q algunos se inventan para tapar q la caja esta vacia pq los representantes del "pueblo" se lo han llevado todo. Q no son mas q trapos de colores.

#10 XAVIER FABRA, VVÑ, 20/02/2012 - 11:13

ESTOS ACTOS VANDALICOS NO PUEDEN QUEDAR SIN SANCION

#9 joan, manresa, 19/02/2012 - 17:03

El Casal,16,50h.--No creyem que la cosa sigui per posar-se nerviós,alguns comentaris contraris fregan la paranoia..,i ens sembla de tota lógica que la bandera española no onegui als Ayuntaments Catalans,sí axís el Consistori u acorde..,cap i a la fí,es la Casa del Poble representat..No ya problem