Publicitat
Societat · 28 de Maig de 2013. 16:25h.

Santiago Espot, atropellat

El dirigent de Solidaritat pateix un accident "estrany"

El líder de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha estat atropellat quan tornava d'una sortida en bicicleta. Espot, el qual s'ha trencat el fèmur esquerre i ha patit una luxació a l'espatlla esquerre, encara està hospitalitzat a causa del que ell mateix ha definit com un accident "estrany".

Espot ha rebut e-notícies a l'habitació de l'Hospital del Mar en la qual s'està recuperant i ha explicat els fets. El conegut sobiranista ha relatat que dissabte passat al migdia, quan tornava d'una sortida en bicicleta de carretera, va ser envestit per un cotxe al carrer del Doctor Trueta de Barcelona.

"Tornava cap a casa de fer el recorregut amb la bicicleta i hi havia dos cotxes aturats a l''stop' que hi ha al carrer d'Àvila amb Doctor Trueta. No passava ningú més tret de mi, en el moment en el qual jo passava per davant un cotxe blanc va arrencar i se'm va tirar sobre. Voldria pensar que aquest senyor estava despistat, però no deixa de ser una cosa sorprenent que no passava absolutament ningú i en el moment en el qual passo jo el cotxe va arrencar", ha comentar.

"No voldria sospitar, no tinc cap prova de res ni vull fer d'això una mena de pel·lícula o de capítol de sèrie nord-americana, simplement manifesto que va ser una cosa molt estranya", ha afegit.

Preguntat sobre si ha estat el CNI ha rigut i ha contestat que "no ho sé, de fet he de reconèixer que no tinc ni el nom de la persona". "He de dir que la persona que m'ho ha fet ni s'ha interessat pel meu estat de salut ni res, però no tinc ni idea ni de qui ha estat. No sé res, estarà en mans dels advocats a partir dels propers dies perquè no tenim ni atestat de la Guàrdia Urbana", ha manifestat.

En aquest sentit ha lamentat que "ara per tenir atestat de la Guàrdia Urbana has de pagar 55 euros, cosa que no passava abans". Ara estan a l'espera de tenir el document per presentar-lo a l'hospital i que aquest pugui enviar la factura a la companyia asseguradora del vehicle que el va atropellar.

D'altra banda, Espot ha felicitat l'equip de l'Hospital del Mar i ha relatat que el cap de setmana només hi havia un quiròfan disponible i que per això no el van poder intervenir fins diumenge. Si evoluciona favorablement serà donant d'alta en els propers dies i podria passar el cap de setmana a casa seva.

Si vols més informació segueix-nos al Facebook

Publicitat
Publicitat

103 Comentaris

Publicitat
#91 Felip, Barcelona, 15/12/2014 - 22:54

Algunos se montan unas películas. Éste tipo se cayó de la bicicleta porque seguramente tiene artrosis en las rodillas de estar sentado todo el día, de tertulia en tertulia dándole al pico. sin pegar un palo al agua. No ha trabajado en su vida y eso acaba pasando factura. Se esmorró, eso fue todo.

#90 andres, cartagena, 17/09/2013 - 23:14

Sr. Espot, deseo que se recupere cuanto antes al igual que deseo que consigan la independencia pero no sin antes recordarle la historia de mi tierra, el Cantón de Cartagena 1873

#87 Manolo Pi, BCN, 30/05/2013 - 01:27

A este tío por la calle no le conoce ni Dios. Si encima va disfrazado de ciclista con las licras, el casco y las gafotas, no le conoce ni ReDios. Menos lobos, caperucita y a ir más atento por la calle. Recupérate, que te echamos de menos en Cat Opina. Para echar unas risas, mayormente.

#86 Ciutadà català, Barcelona, 29/05/2013 - 20:47

Ànims Sr. Espot, recuperis ben aviat.

#85 Jordi Romaguera, L´Hositalet de LLobregat, 29/05/2013 - 20:38

Que us milloreu al més aviat possible. Necessitem que les ersones com vostè dirigeixin Catalunya cap a la llibertat.