Publicitat
Societat · 31 d'Agost de 2017. 10:24h.

Santiago Espot reclama a l’independentisme una “rotunda condemna de la barbàrie gihadista”

Catalunya Acció critica que es presenti als terroristes “com a víctimes”

Santiago Espot reclama a l’independentisme una “rotunda condemna de la barbàrie gihadista”

Catalunya Acció vol denunciar que dissabte passat a Barcelona sota el lema “No tinc por”, “l’independentisme en general va desaprofitar una ocasió immillorable per donar una mostra al món d’una concepció madura i realista d’un dels principals perills que amenacen avui les societats occidentals: el terrorisme gihadista”.

Les imatges de la manifestació “són una conseqüència d’anys de fer polítiques que contemporitzen amb una visió de l’islam que, sense pèls a la llengua, té com a objectiu acabar amb els valors col.lectius de la nació catalana i d’occident. El to general va ser amagar les autèntiques intencions dels terroristes que van actuar a Barcelona i Cambrils, tot presentant-los com a víctimes de la nostra impotència per integrar-los a la nostra societat”.

“Estem arribant al paroxisme naïf de preguntar-nos que fem nosaltres malament amb una gent que vol massacrar-te a còpia de ganivetades o cops de destral. Els missatges de responsabilitat compartida, acusant la societat catalana i per extensió la civilització occidental, de no fer prou per integrar als nouvinguts i allunyar-los del terrorisme, són intolerables per injustos i demagogs”, lamenten.

La manifestació que havia de servir d’homenatge a les víctimes i condemna absoluta del terrorisme islamista, “es va convertir en un flagrant oblit als morts de les Rambla de Barcelona i Cambrils, en un poti-poti de reivindicacions i eslògans que poc o res tenien a veure amb el lògic i lloable objectiu primer de l’acte”.

“L’oblit a les víctimes i al dolor de les famílies és una vergonya nacional sense pal·liatius que demostra la trista olla de grills argumental i la demagògia oportunista amb la qual actuen tant l’espanyolisme com l’extrema esquerra”, indiquen.

“Quan es tracta de denunciar i combatre la visió sanguinària de seguidors d’una determinada concepció de l’islam, l’independentisme majoritari parla d’una pau i una fraternitat que ningú qüestiona; però omet, irresponsablement i perillosament, l’enèrgica i rotunda condemna de la barbàrie gihadista perpetrada per l’integrisme islamic”, critiquen.

“A l’hora de salvar vides catalanes o de qualsevol altra nacionalitat, ha estat l’actuació ferma i contundent de la policia catalana la que ens ha tret les faves d’olla. Les pistoles dels Mossos d’Esquadra han estat el millor antídot contra la barbàrie d’aquells que volen imposar-nos un model de societat on, entre altres coses, la dona és tractada com un simple animal reproductor”, reivindiquen.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 Cat Show, Bcn, 01/09/2017 - 20:00

El delator oficial de los comerciantes que aun tenian rotulos en castellanu, esta vez por una extraña pirueta dice algo de coherente. O tiene truco?

#14 Isabel, Barcelona, 01/09/2017 - 09:33

Imposible. Corrupgencia nunca irá en contra de una parte de sus votantes.

#13 Quelcom no rutlla a can JXS, Chez Sixty, 31/08/2017 - 19:55

Sr. Espot, tot i tenir raó cal adonar-se que les coses no s¡estan fent be a can Indepes. Ja portem amssa temps fotent la cullerada amb declaracions, accions al carrerf sense sentit, acusacionms als altres injustificades, fotent la pota continuament, Una mica de seny JA!

#12 Marta, Sabadell, 31/08/2017 - 16:22

A Israel foten la casa a terra als terroristes i aquí ens hi abracem. Alguna cosa no va bé!!!

#12.1 People Vs Muhamad, Salt Girona, 01/09/2017 - 20:05

El dia que sepamos que politicos y periodistas cobran de los emires y jeques nos llevaremos una sorpresa. Alguien lo duda?.
El 90 % no quiere mas musulmanes, y los que ya estan que se adapten a las leyes europeas. Sinembargo la ganeralitat avala que entren mas. Encima dicen que estan integrados. Integrados donde?

#11 Loba, Blanes, 31/08/2017 - 14:45

Totalment d'acord amb el Sr. Espot. No tinc por ! Amb una musulmana entre el rey i Rajoy i una altra a qui se li dona la paraula. Quina ingenuïtat i quin desconeixement de l'islam. "Dos grans mòbils fan actuar els homes : LA POR i la novetat."
Machiavel