Publicitat

Tercera nit consecutiva d’aldarulls per Can Vies

La nova manifestació de protesta d’aquest dimecres convocada per protestar contra el desallotjament de Casal Autogestionat de Can Vies ha acabat amb més incidents per part d’un grup de manifestants amb els Mossos d’Esquadra carregant pel barri de Sants de Barcelona.

Els incidents han començat quan el gruix de la manifestació estava dirigint-se a la seu del districte de Sants i el dispositiu policial desplegat ha impedit que avancessin més. A partir d’aquell moment els aldarulls s’han iniciat amb llançament d’objectes per part de diversos manifestants i amb les càrregues policials per part de la Brigada Mòbil (Brimo) dels Mossos.

Una nit més s’han cremat diversos contenidors que es fan servir per muntar barricades i els manifestants més radicals han atacat entitats bancàries i establiments de menjar ràpid. Els agents antiavalots han fet càrregues policials per dispersar els manifestants que s’han endinsat pels carrers estrets de Sants. Al barri del Guinardó un altre grup ha cremat una furgoneta de TMB, segons ha informat TV3.

La manifestació ha començat aquesta tarda a la plaça de Sants on s’han concentrat milers de manifestants per expressar el seu rebuig al desallotjament de Can Vies, del passat dilluns. La protesta ha començat de forma pacífica, amb el suport de cassolades per part d’alguns veïns del barri de Sants.

Una imatge de destrosses al barri de Sants

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#22 INDEPENTDENTZIA, MADRIT, 29/05/2014 - 16:04

Més clar, l'aigua.
Evidentment darrera aquests grups violents i ha el CNI i/o grups de l'ultra dreta espanyola amb el clar intent de introduir la por en el si de la societat civil de la gran Nació Catalana.

#21 ramon, barcelona-c, 29/05/2014 - 13:44

Son uns fets perfectament organitzats i no gràcies als móvils , aixó vé de mes amunt , guerrilles urbanes instruides i coordinades. Es tracta de fer arrivar al ciutadà por encara que només sigui una mica que el país pot ser, en mans catalanes ingovernable i la possiblitat de que anarquistes manin

#20 bàndals i provocadors , BCN, 29/05/2014 - 12:33

És indignant l'actitud d'aquests joves amb les propietats d'altres persones, botiguers, empresaris, etc. El que haurien de fer és parlar, però clar per això cal pensar i menys estudiar de tot oi macos? la resta de ciutadans no us hem de pagar les destrosses. Tots a netejar,pintar i restaurar !!

#20.1 Los Várbaros, Girona, 29/05/2014 - 16:44

Suposo que per BÀNDALS deus voler dir el Vàndals?.

#18 Joanjoanbcn, Barcelona, 29/05/2014 - 10:32

Que raro, pero si la sociedad catalana, segun los estelados, es una sociedad pacifica, festiva, que lo arregla todo con el dialogo y las urnas !! pues vaya imagen esta dando la Cataluña gobernada por los estelados al resto de España, a Europa y al mundo !!

#18.1 Kopro, Vich, 29/05/2014 - 11:14

juas, juas, juas... otro listillo que aprovecha el momento... juas, juas juas.

#17 La Mossa de l'any, Itaca Vice, 29/05/2014 - 10:25

Què enviin a la Mossa de l'any (Pilar Rahola) com cap de les forces antidisturbis dels Mossos per dirigir les operacions a peu de carrer contra els manifestants... A veure sobre el terreny quin mèrits té per ser el millor MOSSO/A de l'any