Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2010. 15:37h.

Saura convoca una reunió sobre els 'top manta'

Portabella considera que la tolerància "és una crida a la subversió del sistema"

Saura convoca una reunió sobre els 'top manta'

'Top-manta' a El Vendrell

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, es reunirà amb els principals agents implicats en el fenomen dels anomenats “top manta” la setmana vinent. El conseller ha convocat a la reunió representants del món municipal, de l’àmbit del comerç, de la immigració, i responsables d’altres departaments implicats en la qüestió. Però ja ha parlat de la trobada amb representants de la Federació de Municipis de Catalunya i d’algunes de les localitats afectades per aquest problema.

Sobre aquesta qüestió, el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos, ha reclamat un esforç a totes les administracions –tant catalanes com espanyoles. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha defensat el pacte dels alcaldes del Vendrell i de Calafell amb els venedors ambulants. Tot i això, considera que aquesta situació no es pot legalitzar: “Crec que no podem legalitzar el que és il·legal”.

Per últim, el president del grup municipal d’ERC a Barcelona, Jordi Portabella, ha carregat per la seva banda contra els ajuntaments del Vendrell i Calafell per haver regularitzat el top-manta: “És quasi bé una crida a la subversió del sistema des de l’òptica del comerç”. El dirigent republicà no entén com algú pot dir que “ara legalitzo uns productes que són pirates, que són falsificacions, que arruïnen les empreses”. Per  a Portabella,“algú s’ha confós amb això del top manta i s’ha confós el que ha donat l’autorització”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat