El conseller d'Interior esquiva els periodistes al Parlament

El conseller d'Interior de la Generalitat, Joan Saura, va ser interrogat aquest dimecres al Parlament pels periodistes sobre els incidents registrats en relació amb el desallotjament del rectorat de la Universitat de Barcelona dels estudiants tancats que protestaven contra l'aplicació del pla Bolonya. Tanmateix, el conseller es va negar repetidament a donar explicacions sobre els incidents, i no ha contestat a les preguntes dels informadors.

Així mateix, el PP català ha demanat la compareixença al Parlament del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i espera que el titular d'Interior, Joan Saura, proporcioni explicacions sobre l'assumpte. La portaveu del PP a la cambra catalana, Dolors Montserrat, ha dit que Huguet ha d'explicar per què Catalunya és "l'únic lloc d'Europa que té problemes amb Bolonya". Montserrat no ha volgut valorar l'actuació dels Mossos d'Esquadra fins a conèixer més dades, i ha indicat que és Saura qui ha d'explicar què ha passat, encara que ha qualificat els fets de "greus".

El conseller d'Interior, Joan Saura, amb comandaments dels mossos
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 PPitus, Arrahona, 19/03/2009 - 08:58

Este señorito nunca da la cara. Lo que es, es un cara!!

#5 Politic=Embaucador, Igualada i EL FARAO, 19/03/2009 - 07:39

Ja que en Saura no dona la cara, potser s'hauria d'anar a buscar-li i FOTRA-LI D'HOSTIES, Us imagineu ESTUDIANTS i MOSSOS fent-se amics i carregant contra aquesta colla de politics inutils? Perque no? Seria una bona lliço de civisme racional.

#4 Aleix, Granollers, 18/03/2009 - 23:48

Si senyor quan els estudiants protesten contra la privatizacio europea del ensenyamnst,la resposta dels demócrates y els pijo.progres etno.esquerrans-antisemites
liderats per en Saura, es fotre OSTIAS

#3 cano86, sant feliu, 18/03/2009 - 21:52

Saura dimisión!! as creado al cuerpo policial mas brutal y dictatorial que hay en toda españa!!
Mossos = Escoria Policial

#2 Olga Sants, Badalona, 18/03/2009 - 20:54

El secular prestigi dels Mossos d'Escuadra no sobreviurà el Govern Tripartit i al Ecoconseller, sostenible, guay i papanates. Càrregues i cops de porra a estudiants indefensos, fotos i multes, tortures filmades a les comisaries...i la delinqüència amunt.