Publicitat
Societat · 8 d'Agost de 2014. 13:18h.

SCC, contra Òmnium

Societat Civil acusa l'entitat d'"ús fraudulent dels Col·legis Professionals"

SCC, contra Òmnium

Joaquim Coll, a l'acte de Societat Civil Catalana

Societat Civil Catalana (SCC) ha denunciat “l’ús fraudulent dels Col·legis Professionals de Catalunya per part d'Òmnium Cultural” durant un acte el passat 21 de juliol a la la Universitat de Barcelona (UB), en col·laboració amb diferents col·legis. A través d’un comunicat, informa que “molts professionals s'han dirigit a la nostra entitat expressant el seu malestar”.

L’entitat unionista recorda que, després de l'acte, Òmnium va assegurar que el món professional, representat per 200.000 professionals de Catalunya, donava el seu suport a la celebració d'una consulta secessionista i, en aquest sentit, exposa que “ni el suport al dret a l'autodeterminació de Catalunya, ni l'adhesió a la campanya d'Òmnium Cultural a favor de la consulta van ser sotmeses a votació dels integrants dels col·legis professionals de Catalunya”.

SCC afegeix que “les juntes directives no tenen legitimació per defensar una consulta secessionista i la legislació especifica que la seva finalitat és la de respondre als interessos i necessitats de la societat en relació amb l'exercici professional”.

L’associació lamenta que “es vulgui donar l'aparença d'una falsa unanimitat a favor d'una consulta secessionista per part d'alguns dirigents de Col·legis Professionals”. A l’acte a la UB hi van participar el degà del Col·legi d'Arquitectes de Barcelona i responsable de relacions institucionals de la Intercol·legial, Lluís Comerón.

Finalment, explica que han enviat una carta a les Juntes Directives demanat una reunió “per explicar la nostra posició” davant el referèndum i els hi reclament “la imprescindible neutralitat dels Col·legis Professionals de Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#38 joan, barcelona, 11/08/2014 - 12:25

es curios la ultraactitat d´aquets ,molta pela necesiten per moures tant ,qui la posa?

#37 Rafel de Rubí, RUBÍ (NACIÓ CATALANA), 10/08/2014 - 20:36

És curiós, però sembla mentida i costa de creure, que aquestes pàgines estiguin tan plenes de feixistes de la "una, grande y libre" de nefasta memòria. És possible que en ple segle 21 hi hagi tanta ignorància ????

#36 Rafel de Rubí, Rubí (Nació Catalana), 10/08/2014 - 20:24

El proper 11 de setembre, malgrat que per la meva edat no em puc moure gaire, aniré a la gran manifestació!!!! Visca Catalunya descolonitzada de cavernícoles estrangers !!!!

#35 Rafel de Rubí, RUBÍ (NACIÓ CATALANA), 10/08/2014 - 20:20

El meu DNI autèntic i que jo he triat, diu Països Catalans. El que m'han fet agafar per nassos no sé ni què diu. Suposo que deu dir Fill de pu..... sinònim d'escanya !!!!

#31 Casper, Bcn, 09/08/2014 - 15:50

Ya era hora que se tomara la medida a estos facinerosos de Omnium y se les acabe ese papel de control de nuestra sociedad. Omnium son las tropas de asalto del independentismo, los camisas negras, los camisas azules, los de la S.A. Hitleriana, vivos representantes del KKK en Europa.

#31.2 Jesús, Murcia, 11/08/2014 - 13:24

Mira Casper, desacreditas con tanto odio, y con tanta espuma entre las fauces, que me temo que al final te retratas tú mismo. ¿Puedes decir una sola acción de Òmnium que merezca tus descontrolados calificativos?