Publicitat
Societat · 19 de Novembre de 2020. 19:11h.

SCC denuncia "mobbing" del Col·legi de Metges al seu vicepresident

Afirmen que Àlex Ramos ha estat acomiadat per pertànyer a l'entitat

SCC denuncia "mobbing" del Col·legi de Metges al seu vicepresident

L'entitat constitucionalista expressa el seu "ple suport" al seu vicepresident, Àlex Ramos, i denuncia que ha estat considerat un "enemic" ideològic per part del Col·legi de Metges.

SCC està convençuda "que els tribunals fallaran que se li ha practicat el mobbing laboral i ideològic i se li ha acomiadat de manera injusta i injusta, amb la contractació d'un espia inclosa".

Fent públic aquest cas l'entitat "denuncia la pressió i discriminació que existeix en el sistema català per raons polítiques i ideològiques". "El doctor Ramos és només un exponent de la pressió ideològica que es viu també en l'àmbit laboral català", afegeixen.
 
"Cal recordar que el dr. Àlex Ramos (vicepresident 1r de l'entitat) va ser un dels impulsors i responsable de l'organització de les 2 grans manifestacions de el 8 i 29 d'octubre de 2017, circumstància que va molestar al COMB", indiquen.

"Lluny de mantenir la seva neutralitat com a col·legi professional en qüestions polítiques, el Col·legi de Metges s'ha Manifestat expressament pel dret a l'autodeterminació. El seu president va donar suport expressament el referèndum de l'1 d'octubre de 2017, així com als polítics presos participants", afegeixen.

"A Dr Ramos se li ha considerat des de la Junta directiva del Col·legi de Metges com un enemic a casa per la seva vinculació amb SCC. El director general corporatiu, Dr Marc Soler, li va mostrar a Dr Ramos seva gran incomoditat per queixes rebudes per metges per la participació d'aquest en SCC", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 Montse Quatre, Barcelona, 20/11/2020 - 15:57

I aquell "historic" de cdc, el tal Padrós que presideix el col.legi de metges també ha quedat mut en aquesta ocasió? Es curiós perque el desfici que va tenir quan els sediciosos entre reixes van fer la comediota de la vaga de fam, es va aplicar a remoure tot el sistema. Lo que tenia de fer presidint la institució es condemnar el sectarisme.

#5 Ojotuerto, Calafell.tab, 20/11/2020 - 11:41

Por eso los estudiantes buscan universidades fuera de "Catalunya". Más baratas y mejores. La fuga de profesionales se pagará..... Mirad los supervascos ahogados en Covid. Tapando su gestión de la pandemia. Els Colegis Professionals igual que el Barsa en el futuro.....Caputs....

#4 Luigi., Barcino, 19/11/2020 - 20:37

Al final me van a obligar a votar a Vox, para tocarles los cataplines. Y creo que no voy a ser el único.

#3 gurguri, Barcelona , 19/11/2020 - 20:11

Los llamados presos políticos tienen un médico de cabecera PADROS, que luce su lacito aunque represente a todos los médicos.Es igual de impresentable que el SINDIC de GREUGES otro supremacista.

#3.1 Ramon, Barcelona, 19/11/2020 - 21:28

Totalment d'acord

#2 Tirant, Bcn, 19/11/2020 - 19:53

El fanatisme separatista, com tot totalitarisme, es limita de moment a coaccionar, discriminar i assenyalar, però somien amb les "checas" ...