Societat · 28 de Maig de 2015. 12:42h.

SCC diu que la campanya del Govern és il·legal

Afirma que incompleix l'article 109.2 de la llei de la comunicació audiovisual de Catalunya

SCC diu que la campanya del Govern és il·legal

Imatge de l'anunci

Societat Civil Catalana ha enviat una carta al secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, en què li demana la retirada immediata de la campanya de publicitat institucional "Preparats per fer una Catalunya millor", impulsada amb un pressupost de 1.360.000 euros i “clarament alineada amb la propaganda pro secessionista que domina l'espai públic català!.

L'entitat ha subratllat en la misisva que la llei de la comunicació audiovisual de Catalunya estableix en el seu article 109.2 que la publicitat institucional "només pot tenir com a objectiu la informació sobre serveis públics, que en absolut és la idea que es desprèn del primer vídeo de la campanya”.

Així mateix, Societat Civil Catalana ha recordat al secretari de Comunicació "la inexcusable obligació que tenen les institucions de ser neutrals, d'estar al servei de tots els ciutadans, evitant qualsevol forma de discriminació, entre elles, per descomptat, la ideològica".

L'associació “ha apel·lat, per tant, al respecte a la legalitat i a la neutralitat de les institucions com indicadors incontestables de qualitat democràtica" i ha denunciat !que es destinin fons públics a una campanya que, amb certesa, s'allunya de les preocupacions d'un gran nombre de ciutadans afectats per problemàtiques que, aquestes sí, haurien de ser prioritàries per a un govern que es vanti realment de treballar per una Catalunya millor!.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, Bcn, 28/05/2015 - 15:47

Legal o no, el que si es un insult mes d´aquesta banda de delinquents , que ja sense cap escrupol fan servir tot el que esta al seu avast public o no, per intentar com sigui i a costa del que sigui sortir el menys malparats posible del embolic en que ells sols s´han fotut.
L´agonia d´un fracas.

#2 iñigo, castelló, 28/05/2015 - 14:40

Está claro: este Govern se sustenta sobre la propaganda. La propagranda cara, inútil, que sólo vale para mantener al Gobierno que la crea y encarga a sus afines.

#1 Ciudadano X, Barçalunya Qatar Foundation, 28/05/2015 - 14:12

Vaya, más de un millón de euros para una campaña que en inglés se clasificaría como "bullshit". Aquí lo interesante sería investigar a quién se concede este dinero para esta campaña. Vamos, quién se lleva esa pasta gansa. Lástima que aquí no hay periodistas independientes.

#1.1 hector, bcn, 28/05/2015 - 15:22

Estoy seguro de que si hubiera alguna irregularidad en esa campaña en cuanto a los pagos efectuados, el mundo jamas haria por ejemplo una portada con ello, y no dedicaria ni un solo minuto de su vida en buscar posibles irregularidades en nada que haga la gene respecto a la independencia, verdad?