Publicitat
Societat · 21 de Gener de 2019. 14:13h.

SCC exonera l'anterior president d'irregularitats econòmiques

L'entitat aprova l'informe de gestió de l'etapa de José Rosiñol

SCC exonera l'anterior president d'irregularitats econòmiques

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha assegurat que té una "voluntat clara d'integració" i de parlar amb tothom i que aquesta nova etapa s'obre a causa d'una sèrie de "discrepàncies internes" i no per "motivacions econòmiques". De fet, en l'assemblea es va aprovar la gestió de 2017 i 2018. 

Bosch ha explicat aquest dilluns que l'entitat "continuarà treballant per fomentar la convivència i la concòrdia a Catalunya" en aquesta nova etapa. En una roda de premsa celebrada a la seu l'associació ha deixat clar que la voluntat de l'entitat és "seguir representant a tots els catalans constitucionalistes".

Bosch ha estat acompanyat per l'expresident, José Rosiñol; el vicepresident, Àlex Ramos; el tresorer, Xavier Marín; i el secretari, Manuel Miró; i ha explicat que en l'assemblea de socis celebrada el passat dissabte va ser nomenat president després de rebre el suport de gairebé un 70% cent dels socis.

Rosiñol ha explicat que s'han produït "discrepàncies internes lògiques en una entitat transversal". No obstant això, ha lamentat profundament s'hagin publicat "informacions falses que han tacat el seu nom, el de Míriam Tey, Sixto Cadenas i Ferran Brunet". A més ha assegurat que durant les últimes setmanes ha rebut "més de 60 trucades de mitjans de comunicació" i no ha volgut atendre a ningú "per responsabilitat, pel bé de Societat Civil Catalana, que està per sobre d'aquest tipus de qüestions personals".

En relació a la seva etapa com a president, ha assegurat que es va basar en intentar trobar una via de sortida a la situació actual. Rosiñol ha afirmat que ha invertit "el 99% del meu temps a combatre el secessionisme i l'1% a qüestions internes" i que "ho tornaria a fer" perquè "el nostre problema està fora i no entre nosaltres". A més ha mostrat tot el seu suport al nou equip de l'entitat.

D'altra banda, Alex Ramos ha assegurat que la gestió de SCC "sempre ha estat complexa però també il·lusionant" i que les filtracions fan "molt mal". Tot i això, ha deixat clar que l'entitat continuarà realitzant la seva tasca amb "el mateix rigor" amb què ho ha fet fins ara, defensant l'"Estat de Dret" i reclamant "un govern a Catalunya que representi al conjunt de la ciutadania".

Finalment, ha afegit que l'associació no deixarà de realitzar les accions que consideri oportunes davant el que pugui succeir en 2019 i seguirà organitzant actes i conferències per a fomentar la convivència i la concòrdia a Catalunya. A més ha agraït a tots els membres de la junta anterior i l'expresident José Rosiñol "la seva tasca i la seva gestió al capdavant de l'entitat".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat