Publicitat
Societat · 28 de Juliol de 2021. 10:06h.

SCC fa la pilota a Borràs

La presidenta del Parlament deixa clar que es va reunir a "petició" de l'entitat

SCC fa la pilota a Borràs

Societat Civil Catalana (SCC) s'ha reunit amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i ha definit la trobada com "un primer pas cap al retrobament", però la mateixa Borràs ha tret ferro a l'audiència pública i ha destacat que s'ha fet a "petició" de l'entitat.

Borràs en un tuit ha remarcat que "aquesta tarda, responent la seva petició d'audiència pública, m'he reunit amb Societat Civil Catalana". De fet, aquest tuit contrasta amb el que ha fet la mateixa presidenta de la cambra catalana sobre la reunió amb Sobirania i Justícia com ha posat de manifest el professor d'Economia a la Universitat de Girona, Ricard Rigall, en el seu compte de Twitter.

Laura Borràs ha destacat que l'entitat independentista "porta més de deu anys fomentant el debat i la contraposició d'idees per a promoure la independència de Catalunya, tot sensibilitzant sobre la necessitat i viabilitat del seu assoliment per vies pacífiques i democràtiques".

El president de SCC, Fernando Sánchez Costa, ha destacat "el bon to" de la reunió i la "cordialitat", tot i que també ha dit anar que la trobada l'ha deixat amb el "regust" que Borràs entén Catalunya com una regió "univocal i monolingüe".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Telamarinera , Bna, 28/07/2021 - 18:38

Soy socio de SCC; no en directiva u otros cargo .
Bien hecho en exponer quién somos y qué pensamos; diría más habría que invitar a darnos su punto de vista, y escucharan el nuestro .

#2.1 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 28/07/2021 - 21:38

Su punto de vista ya nos lo han dado durante los últimos 40 años al tiempo que nos expoliaban dinero, servicios y derechos , el punto de vista de los demás les importa un comino

#1 Agustino, Barcelona , 28/07/2021 - 10:34

Rastreros !!!!!! Cobardes !!!!!! Falsos !!!!!!