Publicitat
Societat · 5 de Maig de 2020. 14:50h.

SCC porta el cap de premsa d'Interior a Fiscalia

Denúncia contra Joan Maria Piqué per "incitació a la violència"

SCC porta el cap de premsa d'Interior a Fiscalia

Societat Civil Catalana, a través del seu vicepresident Xavier Marín, ha presentat al jutjat de guàrdia de Barcelona una denúncia davant Fiscalia contra el director de comunicació de la Conselleria d'Interior de la Generalitat per "incitació a la violència". Fa uns dies va publicar en el seu compte de twitter una imatge a la s'aprecia com s’empunya una arma de foc i anava acompanyada d'un missatge en el qual es plantejava la lluita armada.

L'entitat assegura que es tracta d'"una acció irresponsable que ultrapassa tots els límits de la nostra democràcia i és especialment greu que aquest menyspreable missatge hagi estat abocat per un càrrec públic, que a més també va ser responsable de premsa de l'expresident de l'Executiu català, Artur Mas, i col·laborador estret del també expresident i fugat de la Justícia, Carles Puigdemont".

"El Govern de la Generalitat des de fa ja molt de temps va renunciar a representar a tots els catalans. Amb tota la xuleria i el desvergonyiment del món es vanta de no fer-ho i només s'esforça a acontentar els que comparteixen la seva ideologia. Ni tan sols en plena pandèmia ha estat capaç de desenganxar-se de les seves aspiracions separatistes i antidemocràtiques", lamenten.

Societat Civil Catalana espera "modificar aquesta trista i lamentable situació a les urnes quan se celebrin les properes eleccions a Catalunya, però el que no tolerarà és que amenacin als catalans constitucionalistes i a la resta d'Espanya amb l'ús de la violència".

L'associació assegura que "el fet que l'executiu català no hagi censurat, ni s'hagi desmarcat d'aquesta publicació i s'hagi limitat a explicar que únicament es tracta d'un error d'interpretació per part dels que l'han vist i llegit, diu molt de la qualitat democràtica d'aquest govern. L'artífex del missatge hauria d'haver estat cessat de forma immediata. Aquest tipus de publicacions no poden comptar amb el beneplàcit dels que ens governen".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 un musclu, bcn, 06/05/2020 - 09:54

Un twit equivalent de VOX i aqui torna a neixer la Inqisicio...pero aquest xicots tenen patent de corso o derecho de pernada...es lo que hay

#10 Flanagan, Tabarnia City, 06/05/2020 - 08:43

Pues muy bien empurado.

#9 luis, barcelona, 05/05/2020 - 20:18

Ja te la Creu de Sant Jordi?

#8 Neferu, Barcelona, 05/05/2020 - 19:51

¡¡¡Bravo por SCC!!! Ahora a ver si la justicia es valiente, honesta, objetiva, e independiente, y actúa sin sucumbir a presiones indepens

#7 Galba, Barcelona, 05/05/2020 - 19:49

Trobo que s'asembla una mica a Robert de Niro, no? Què en pensen les tietes?

#7.1 La Mare Superiora, Dominica, 06/05/2020 - 13:08

Les noies del strip pòker i jo el trobem més semblant al Clint Eastwood,jijijijijiii.