Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2013. 13:06h.

"¡Se van a joder!"

Veïns de Nou Barris s'oposen a la independència i volen Mas "a la presó" malgrat la feina de l'Assemblea

L'Assemblea Nacional Catalana ha fet un desplegament de 25 parades informatives repartides per tots els barris del Districte de Nou Barris. L'objectiu d'aquesta jornada intensiva és fer arribar als ciutadans "els avantatges econòmics, socials i democràtics d'una Catalunya independent".

Veïns del barri enquestats per e-notícies, però, s'han oposat frontalment a la independència. De fet, només un immigrant paquistanès amb 8 anys de residència a Catalunya considerava que amb l'Estat propi "tot aniria millor".

La resta, s'han mostrat molt crítics, especialment un assessor jurídic que pressumia de tenir la Medalla al Mèrit Professional que "em va donar de Gispert el día que Artur Mas va arribar en helicòpter al Parlament".

Aquest veí considera que els independentistes "menteixen i manipulen", a més "d'adulterar la història de Catalunya". És per això que ha demanat "fer com en el 34 amb Companys, que tras declarar el Estat català a les set de la tarda estaba a la presó". "Això haurien d'haver fet amb Artur Mas i Jordi Pujol", ha afirmat. Aquest assessor jurídic ha afegit que Mas "ni respecta la dictadura (sic), ni les lleis, ni els decrets. ¡A la presó!".

També una veïna extremenya, però que porta 20 anys a Catalunya, ha augurat que "la independencia mai es podrà fer". "Catalunya és Espanya tota la vida i mai serà independent", ha sentenciat. "No pot ser que aquests quatre mangants ens vulguin dividir. I els hospitals, buits", ha afegit.

Aquesta ciutadana ha rebut els suport de dues veïnes més, que li han recordat el dit "divide y vencerás". "Pero se van a joder!", ha exclamat, a més de d'anunciar que en cas d'Estat propi "marxo de Barcelona". "Jo també", s'ha sumat una tercera.

La pròpia Assemblea Nacional Catalana ja admet que "Nou Barris és el Districte de Barcelona amb menys partidaris de la independència i amb un índex de dubtosos més gran sobre aquesta qüestió. És per aquest motiu que l'ANC considera prioritària aquesta zona, com d'altres de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, per tal d'aportar dades als ciutadans perquè coneguin els beneficis de la indepenència".

"Bona part dels habitants de Nou Barris s'informen exclusivament per mitjans de comunicació d'àmbit estatal i, per tant, sovint no coneixen moltes de les raons de pes per apostar per un Estat propi", lamenten.

Publicitat
Publicitat

240 Comentaris

Publicitat
#109 Carles, barcelona nou barris, 30/05/2013 - 01:11

sòc de nou barris de tota la vida i independentista

#107 Chape, Malgrat, 28/05/2013 - 01:37

Bravo por Nou Barris,en Malgrat de Mar tampoco queremos a separatistas

#105 Davit, Sabadell, 27/05/2013 - 01:15

Diu que si Catalunya s'independitza marxaran? Doncs que comencin a passar, que gentussa així aquí sobra!

#104 santi, Tarrasa, 26/05/2013 - 19:32

ARRIBA ESPAÑA .LUFOS MUCHA BOCA Y POCOS HUEVOS . ESTADARTE ESTA PRESENTE Y VAMOS A DEFENDER LA UNIDAD DE ESPAÑA HASTA LA MUERTE

#104.1 Mirar para nos otros, Barcelona, 26/05/2013 - 21:10

Soy de padres andaluses.Piensa que en españa te despreciar tanto a ti que te sientès españolistes ,com a mi que me siento catalan (hablemos el idioma que hable ).y si soy independentista,estoy harto de pagar para que otros vivan bien y yo tenga problemas en sanidad educacion, etc .

#104.2 Moles, Les Ardennes, 26/05/2013 - 22:06

es que no ho entens, no es tracta d'ous, es tracta de que quan arribis a vell entre altres coses puguem atendre les teves primeres necessitats com per exemple buidar-te l'orinal

#104.3 la pura realitat, Barcelona, 27/05/2013 - 18:23

lo de Lufo Santi no hace falta. porque yo soy catalan y tampoco quiero la independencia. Asi que te pido con toda la educacion del mundo y en tu idioma. que no nos metas a todos en el mismo saco. que Catalonia no is separatista. oki?

#103 pep, manresa, 26/05/2013 - 19:14

Colons són aquells que consideren Catalunya una propietat d'Espanya "por derecho de conquista", absurdament pretenen perpetuar un espoli que a ells els perjudica com al que més, neguen la nostra història, reneguen de la nostra llengua, en fi, millor si volen marxar, ja es quedaran els respectuosos