Publicitat
Societat · 26 de Maig de 2010. 23:02h.

Seat qüestiona el cotxe elèctric

El president de la companyia diu que no és l'única alternativa davant "la fi del petroli"

Seat qüestiona el cotxe elèctric

James Muir, president de Seat

El president de Seat, James Muir, ha criticat aquest dimecres que "els polítics només volen cotxes elèctrics". Aquest vehicles són una, però no l'única forma en la qual la indústria de l'automoció s'adaptarà al "final del petroli", ha opinat Muir. Una altra alternativa, ha dit, són els cotxes propulsats amb gas natural comprimit.

"Faré un lobby per aquesta energia" a l'Estat, ha afirmat Muir, que ha advertit que "els recursos fòssils s'esgotaran probablement abans del que ens pensem", i que això dispararà els seus preus. Muir ho ha dit durant un dinar a Sant Boi aquest dimecres, en el què ha subratllat que la marca Seat s'ha d'associar més amb Barcelona i que a l'Estat cal invertir més en investigació.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 yoyo, barcelona, 28/05/2010 - 17:11

efectivamente, la energía es un gran monopolio para unos cuantos que se forran. El sol nos da la energía gratis y eso no interesa. Eso lo vemos muchos, que lo sufrimos, ¿habría que hacer algo, no? Los de CGT están preparando una denuncia y alternativa.

#1 Tori, BCN, 27/05/2010 - 11:26

Si, claro, así los usuarios no podrán recargar los vehículos usando energía solar en su casa. Así las grandes empresas podrán seguir controlando la fuente de energía. Por cierto, el gas es también fósil.