Publicitat
Societat · 6 de Febrer de 2009. 19:45h.

Sefardites que volen ser espanyols

El consell de ministres atorga la nacionalitat a una trentena

Sefardites que volen ser espanyols

Símbols de la comunitat de jueus sefardites

El Consell de Ministres ha concedit la nacionalitat espanyola per carta de naturalesa a 31 membres de la comunitat de jueus sefardites (16 de nacionalitat turca i 15 veneçolana). Han al·legat i demostrat la seva vinculació amb Espanya, conservant profunds llaços emocionals, històrics i afectius, a més del consegüent reflex cultural en els seus costums. Així mateix, el govern espanyol ha autoritzat la concessió de la nacionalitat als esportistes Albert Bauhumyan, d'Armènia, practicant de lluita grecoromana, i Maria Yurlova, de Rússia, gimnasta rítmica.

La nacionalitat espanyola s'adquireix per carta de naturalesa, atorgada discrecionalment per reial decret, quan en l'interessat es presentin circumstàncies especials i després de tramitar un expedient per a cada cas particular, com ha ocorregut en els casos anteriors.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Pelayo, París, 07/02/2009 - 23:25

Para "Només...". Ya tiene que joder que un pueblo tan tercermundista como somos los españoles os tenga bajo su bota. Comprendo tu amargura, tantos siglos siendo la última mierda como lleváis, tantos siglos haciendo calcetines para nosotros...

#10 gunnarcat.blogspot.com, SKM, 07/02/2009 - 23:21

Personalment no els hi recomano.

#9 toni, bcn, 07/02/2009 - 21:55

Algu vol la meva nacionalitat ecspanyola?? Segur que ens entenem

#8 Només és espanyol qui no pot ser altra cosa.., Lleida, 07/02/2009 - 21:54

És normal, només és espanyol qui no pot ser altra cosa.. Peró bé, hi ha gent per tot, hi ha gent que vol ser tercemundista i analfabeta tota la vida, estàn al seu dret, sempre que no molestin.

#7 l ofes de san vicente de la barquera, sils., 07/02/2009 - 19:36

jo no vull ofendre a ningu, pero si algu pero emprenya moolt tenir la desgracia de ser esapnyol, encara que els paisos civilizados per esoanya i explotats per els criolls i els usa com es el cas de venesuela encara em sembla que es pitjor