Publicitat

Espanyolistes reivindiquen l'himne

Espanyolistes han reivindicat Els Segadors quan l’han fet sonar durant la concentració davant la caserna de la Guàrdia Civil a Barcelona. Els concentrats han cridat consignes com “nosaltres tenim dos himnes”, “Els Segadors també és el nostre” en resposta als independentistes que havien organitzat una contramanifestació al mateix lloc.

A més de l’himne nacional de Catalunya, han fet sonar el ‘Pasdoble de la bandera’ a favor de la Benemèrita i han onejat banderes espanyoles i de la Guàrdia Civil; mentre que els independentistes convocats pels CDR xiulaven, enarboraven estelades i cridaven “els carrers seran sempre nostres”, “llibertat presos polítics” o “fora, fora fora la bandera espanyola”.

La concentració ha reunit prop d’un centenar de persones a favor de la unitat d’Espanya i uns 200 independentistes. Els dos grups han estat separat en tot moment pels antidisturbis dels Mossos d’Esquadra que han evitat aldarulls i enfrontaments entre els dos col·lectius.

La protesta ha tingut lloc a la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia, a Barcelona, on els detinguts el 20 de setembre de 2017 van prestar declaració.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, Barcelona, 21/09/2019 - 21:32

A este himno se le debería cambiar la letra ya que es una letra de venganza, de odio eterno y permanente. ¿ Alguien se atreve?

#2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/09/2019 - 17:25

Si les quitamos "el fet diferencial" artificial del que forma parte el himno, se quedan en nada.

#1 Neferu, Barcelona, 21/09/2019 - 17:15

¡¡Y dale con lo de "españolistas" Rius.!! ¿Tanto le cuesta decir constitucionalistas o NO independentistas?