Publicitat
Societat · 11 de Juny de 2022. 15:14h.

Segon col·lapse a l'AP-7 en dos dies

Tres accidents i més de 30 quilòmetres de cues

Segon col·lapse a l'AP-7 en dos dies

L'AP-7 ha patit un nou dia de col·lapse aquest dissabte al matí. La via ha estat l'escenari de fins a tres accidents, un dels quals amb una víctima mortal i un ferit greu, i més de 30 quilòmetres de cua repartits per diferents trams de la carretera.

A Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès hi ha hagut un xoc entre un camió i una furgoneta que s'ha cobrat la vida de la passatgera davantera de la furgoneta i ha deixat la persona que viatjava a la part del darrere del vehicle en estat greu i el conductor ferit. L'accident ha tingut lloc en una zona on ja hi havia retencions a causa de l'incendi d'un camió, quan faltaven pocs minuts per a les cinc de la matinada.

Aquest accident ha obligat a tallar l'AP-7 en aquest punt en sentit nord i s'hi han acumulat fins a set quilòmetres de retencions en direcció Barcelona i uns cinc quilòmetres cap a Tarragona. A aquestes cues que s'han sumat les que ha provocat un altre accident a Maçanet de la Selva, on s'han superat els 14 quilòmetres de retencions en sentit Girona. A més un altre sinistre a la Granada del Penedès ha afegit una congestió de més de 8 quilòmetres en sentit Tarragona.

Aquest es tracta d'un nou episodi de retencions a l'AP-7. Dos dies abans, aquest mateix dijous, la via va patir més de 10 hores de col·lapse per l'incendi d'un camió a Barberà del Vallès. L'AP-7 també es va veure embussada dilluns en la tornada del pont de la segona pasqua, i és que la via, posteriorment a la retirada dels peatges, ha incrementat el seu volum de trànsit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 12/06/2022 - 16:03

Esos van a la playa. A qué esperan a montar piscinitas hinchables en los arcenes de la autopista para que los conductores se peguen el bañito.

#12 Menjamela Grandi, Anapurna, 12/06/2022 - 09:57

Está claro que los pasos por Cataluña y Vascongadas hacia Europa están colapsados y hace falta abrir una o dos conexiones centrales por Aragón hacia Toulouse para desviar el tráfico.

#11 Fernando, Mataró, 12/06/2022 - 09:45

Y los lazipijos de Barcelona como la Burrás, el Pusnerón, la Artadi, ... sin poder ir a la torre de la Costa Brava. ¡¡¡Esto es una catastrofe humanitaria!!!

#10 Ojotuerto, Calafell.TAB, 12/06/2022 - 08:33

Mantener los peajes de los túneles del Garraf es una bellanada de pirates exclavistes . El Estado libera autopistas y los jefecillos tribales mantienen sus 3%. Lo de la Meridiana?? pues lo mismo con los peajes del Garraf. Costará muertos como el maquiniste dels Ferrocarrils de Catalunya. Todo lo que tocan lo destruyen

#9 Monchimon, Barcelona, 12/06/2022 - 00:08

Novuipagá, ya tenéis las consecuencias lazis. Ahora que vais a decir? Que la culpa es también de Madrid?
Evidentemente si. Es lo único que sabéis hacer, culpar a los demás de vuestros problemas, como cualquier otro populismo bananero. Dais asco lazis.