Publicitat
Societat · 2 de Març de 2020. 15:44h.

Segona denúncia per violència a la Meridiana

La família agredida posa els incidents en coneixement dels Mossos

Segona denúncia per violència a la Meridiana

Comissaria de Torres i Bages on es va posar la denúncia

La família agredida a la Meridiana el passat 25 de febrer ha presentat una denúncia a la comissaria dels Mossos a Torres i Bages. És la segona presentada per incidents en aquesta avinguda de Barcelona després de la interposada pel director d'e-notícies, Xavier Rius,  apart de la que ja ha presentat a Fiscalia per presumpta prevaricació.

La família explica que van ser agredits quan van intentar socórrer un motorista que estava sent assetjat per manifestants. En la denúncia expliquen que van veure com els manifestants "es van posar sobre de l'conductor amb actitud violenta dient-li 'fatxa'". Això va provocar que els denunciants s'acostessin al tumult "per reprendre l'actitud dels manifestants cap al motorista".

Igualment manifesten que aquest grup "va començar a increpar" als denunciants i els van propinar "diverses empentes". També relaten que "van fer caure a la parella" de la denunciant i "van agafar de el coll" al seu sogre, d'edat avançada. Aquest "també va acabar a terra, rebent diverses puntades al cos".

La denunciant explica que l'aparició de dos agents dels Mossos va impedir que l'agressió continués per part del grup de persones que "anaven amb la cara tapada i vestits fosc". També fa èmfasi en què la persona que va agredir el seu sogre era també "una persona d'edat avançada" que participa habitualment en els talls de la Meridiana". Aquest seria una persona de 70-80 anys, alt i "corpulent".

La família assegura també que va rebre "diverses empentes, un de molt forta, quan intentava ajudar a la seva parella". De la mateixa manera, s'adjunta un part facultatiu de el Centre Integral de Salut Cotxeres, on va haver de ser atesa després dels fets.

També lamenta que "des de diferents comptes de twitter es va fer difusió de fotografies" de la seva parella, acusant-lo de ser ell qui havia agredit un manifestant. La denunciant indica igualment que tant ella com el seu sogre viuen prop de la Meridiana "i té por de trobar-se amb algun dels manifestants, que aquests els reconeixin i els puguin agredir".

Aquesta por ha provocat que tots dos hagin "canviat els seus hàbits, la seva aparença física i intentin evitar passar" per on es produeixen els talls de trànsit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Montse, Barcelona, 03/03/2020 - 11:32

Cuando no les interesa a los de la "Terra" tan amantes de los alborotos y hogueras múltiples como las de octubre pasado en las calles de Barcelona, bien aplicaron multas de 30.000 € por cortes de carreteras, vease: https://www.lavanguardia.com/local/20120808/54335079355/multa-concentracion-no-autorizada.html

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 02/03/2020 - 22:32

Nueva denuncia que irá directamente al lavabo de la genestapo, para cuando se les acabe el papel higiénico. Mejor cortar las calles como hacen ellos, pero las calles donde vivan los pjjos de Teleseparatismo o de los capos de la Degeneralitat.

#6.1 pere m., sabadell, 02/03/2020 - 23:40

aneu a tallar les entrades de teleprocés i no durareu ni 5 minuts i, el que és el pitjor, haureu de migrar a l'antàrtida.

#5 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 02/03/2020 - 20:28

Curiosamente a los únicos a los que los Mossos exigieron la documentación fue a los agredidos, cosas de la grandiosa democracia catalanista que quieren imponernos

#4 Perico, Matadepera, 02/03/2020 - 18:53

Mucho me temo que, para identificar y detener a los agresores, pondrán el mismo empeño que pusieron para identificar a los asaltantes del bus turístico, lo que ocurre es que son investigaciones muy complejas que suelen llevar años de denodado trabajo.

#3 Dels Mossos?, Lleida, 02/03/2020 - 18:25

Quina idea més bona ; -)