Publicitat
Societat · 23 de Maig de 2020. 17:42h.

Sense crespó negre a Palau

Budó diu que "ara no és el moment" d'honrar els morts

El Govern considera que “encara no és el moment” per posar un crespó negre a la bandera o fer-les onejar a mig pal en record dels morts pel coronavirus perquè “encara hi ha persones que malauradament estan perdent la vida”.

La portaveu de l'Executiu català, Meritxell Budó, ha afirmat a pregunta d'e-notícies que “nosaltres considerem que el moment serà quan haguem superat aquesta pandèmia”. Budó ha assenyalat que l'acte per honrar les víctimes mortals podria ser “una espècie de cerimònia o un memorial”, però ha insistit en què “mentre estiguem en aquesta crisi sanitària nosaltres no creiem que sigui el moment de fer aquest tipus de gest”.

“Tenim previst que un cop superada aquesta pandèmia farem tot allò que sigui possible i necessari per tal de reparar, acompanyar i recordar totes aquestes persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19 i per donar un missatge d'estima i de suport a tots els familias i amics”, ha explicat Budó.

Imatge d'avui del del Palau de la Generalitat
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Pagès i Canaleta . AL ALCADE DE CARDEDEU QUITA TANTO LLAÇ GROCS Y PON EL CRESPÓ NEGRA , TENDRIAS QUE SER UN POCO MAS HUMANO I TENIR COR, NADIE MUERE MIENTRAS ALGUIEN LOS RECUERDA , LOS MATA EL OLVIDO , LOS AJUNTAMIENTOS Y GENERAL, 24/05/2020 - 16:59

ES UNA VERGONYA PER CATALUNYA , Els Politics que tenin a ala GENERALITAT GOVERN CATALÀ Que ban dejar morir a la GENT GRAN A LES RESIDENCIES DE CATALUNYA .Ya que los tenian que llevar a hospitales al minimo contagio .ARA Asobro els MOLESTA POSAR UN CRESPÓ NEGRA A LA GENERALITAT AJUNTAMENT DE BARCELONA y a la resta de ajuntaments

#7 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PER RESPECTA LES PERSONES MORTES I LES SEVES FAMILIAS CRESPÓ NEGRE ALS AJUNTAMENTS JA ., "FORA EL LLAÇS GROC " ARA NO TOCA I POSEU EL CRESPÓ NEGRE A TOTS ELS AJUNTAMENT I GENERALIT, 24/05/2020 - 15:29

Yo demanaria a tots ELS AJUNTAMENTS Algu de HUMANITAT DE TENIR COR Posar EL CRASPÓ NEGRA . Es per HOMENAGE RECORDAR a totes les persones MORTES PER EL CORONAVIRUS . Recordar ELS CATALANS . Que ban MARXAR Sense poguerse despedir de sus seres queridos LA GENT GRAN DE LES RESIDENIES me refiero DESCANSIN EN PAU .UNA VERGONYA PER CAT ..

#6 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/05/2020 - 23:10

Así queda claro que las personas, separatistas o no, siempre le han importado una mierda, como a Pinonchez.

#5 Masias , Mis posaderas , 23/05/2020 - 21:21

Ojo que la pela es la pela. Están esperando a ver si los familiares de los difuntos pagan el impuesto de sucesiones.

#4 joan, manresa, 23/05/2020 - 19:32

tinu.)persona...., i si ya un moment tambe per sir algu sobre el proses..,es are .Alguns u tenien que dir.Gracies ..,moltes gracies per haver despertat la fera i els seus animal-ets petits...,La historia els culparà d'aquest fet.Estem al principi d'unaltre confrontació. Ojalá surti el seny i tornem altre cop al bon fer.Axó ens pot sortir car.