Publicitat
Societat · 26 de Maig de 2020. 15:24h.

Sense dol oficial a Catalunya

Budó al·lega que la “crisi sanitària no ha acabat”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que encara no han programat un homenatge a les víctimes del coronavirus perquè "encara estem combatent aquesta crisi". "Encara està present entre nosaltres, encara l'hem de combatre i no podem abaixar la guàrdia", ha afegit.

Budó ha assenyalat que "ens sumarem a totes les manifestacions de dol per totes aquestes persones que han perdut la vida" i ha apuntat que "estem treballant de quina manera honorar totes aquestes persones i acompanyar a les seves famílies en aquest comiat que està previst que es faci".

La consellera de la Presidència ha insistit que "aquesta crisi sanitària encara no ha acabat". "Encara hi ha persones que estan perdent la vida a casa nostra i cal seguir abordant aquesta crisi", ha conclòs. Budó ja va descartar fa tres dies posar un crespó negre a la bandera o fer-les onejar a mig pal al Palau de la Generalitat. "No és el moment" va al·legar la portaveu, perquè "encara hi ha persones que malauradament estan perdent la vida".

El Govern espanyol, en canvi, ha aprovat aquest dimarts declarar deu dies de dol -el més llarg de la democràcia- per les víctimes del coronavirus. Fins el dissabte 6 de juny la bandera espanyola onejarà a mig pal i amb un crespó negre en tots els edificis públics i vaixells de l'Armada. L'Executiu central també demana guardar un minut de silenci per les víctimes demà dimecres a les 12 hores.

 

Palau de la Generalitat
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU . CAL RECORDAR ELS MORTS ARA I POSAR EL CRESPÓ NEGRE ELS BALCONS DOL PER ELLS JA , eEL GOVERN CATALÀ CULPABLE DE LES MORTS DE LA GENT GRAN A LES RESIDENCIES NO BARO FE RES PER SALV, 27/05/2020 - 11:19

COMBATIR ESTA CRISIS ESTA PANDEMIA , SRA PORTAVEU No a impedido que QUIM TORRA JXCAT i E.R.C. SABAIS EL SOU als ALTS CARRES PUBLICS ,,Les Pensiones Vitalisias dels EX-PRESIDENTS i el sou a politics AIXO U PODEU FER . Pero RECORDAR ELS MORTS Molts muertos per culpa Bostra CON EN LES RESIDENCIES DE LA GENT GRAN no los salvaste

#9 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 27/05/2020 - 00:20

Los golpistas de aquí son tan inhumanos como el dictador de Moncloa. Hasta en su inhumanidad coinciden. No es raro que sean socios.

#8 Sergi, Bcn , 27/05/2020 - 00:04

Quins poca vergonyes...

#7 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU PONTELA PONSELA LA MASCARETA PER SEGURATAT PER TU I PER TOTS HE TOTS I PODREN GUANYAR SI ENS LA POS, caNADIE MUERE MIENTRAS ALGUIEN LO RECUERDA LOS MATA EL OLVIDO , LA GENT VOL RECORDAR ALS MORTS , 26/05/2020 - 23:19

JA FAN TARD En POSAR ELS CRESPÓ NEGRE , a tots els BALCONS DELS AJUNTAMENTS Tambe el de Barcelona y al BALCO DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA . Seguiran muriendo gente durante mucho tiempo per EL CORONAVIRUS . Ara TOCA RECORDAR ELS MORTS No esperar mes hipocritas politics . LLEIDA PUJA ELS CONTAGIS es un fet un perill real .

#6 Neferu, Barcelona, 26/05/2020 - 20:22

Al govern el único duelo que le importa es el de los golpistas presos. ¡Ahora en las próximas vais y les votáis !!!