Publicitat

Els terroristes islamistes van baixar per les Rambles fent ziga-zaga

Diferents vídeos que s’han pogut veure durant la sessió d'aquest dimecres del judici pels atemptats de Barcelona i Cambrils mostren l'atropellament a la Rambla i com el conductor de la furgoneta va anar fent ziga-zaga per atropellar el màxim de gent possible. El tribunal havia mantingut en secret aquestes imatges des de 2017 i només en tenien còpia el jutge, els Mossos d'Esquadra i el Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat (CITCO).

El jutge Guevara ha argumentat que les imatges s'han fet públiques perquè són un element de prova. Durant la sessió han declarat diversos mossos que van fer el visionat de les gravacions de les càmeres de seguretat per reconstruir els moviments del conductor de la furgoneta.

Un d'ells ha comentat que el vehicle va entrar a la rambla des del carrer Pelai i va fer "el recorregut en forma d'esses buscant les zones on hi havia més persones per aixafar amb canvis de direcció bruscos". Els atemptats a Barcelona i Cambrils van causar 16 morts i 140 ferits.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 Ernesto, Barcelona, 19/11/2020 - 13:23

Y nosotros como somos muy buenos y solidarios, los rescatamos en el mar, los acogemos con mucho cariño dándoles paguitas y derechos además de protegerlos y no permitir que nadie les sople la oreja. Pero que buenos somos...

#11 Flanagan, Tabarnia City, 19/11/2020 - 12:05

Al mosso de Cambrils y al de Subirats aún no los han condecorado,a ver para cuando un homenaje a esos hombres.

#10 A., Barcelona, 19/11/2020 - 11:12

Nous catalans. Completament integrats. Que diuen d'això això Àngel Colom i el nen del fènix Eric Bertran?

#9 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/11/2020 - 23:31

De lo que me acuerdo perfectamente es que en la manifestación que hubo, a los separatistas y a la Colau les importó una mierda las víctimas. Ni una pancarta reivindicándolas. Ellos a su rollo de la discordia. Ahí vi con claridad su calidad moral, negra como el carbón. Por eso no me extraña que pacten con y blanqueen a los etarras.


#8 sid, bcn, 18/11/2020 - 23:19

La policia nacional va recomanar possar elements que impedissin l'accès a la Rambla de vehicles, l'ajuntament es va opossar basicament pq ho deia MAdrid. Ara no es pot accedir a la Rambla en un vehicle. No som perfectes i tots ens equivoquem, perpo oposar-se a una mesura que sembla lògica pq ho diu Madrid és lamentable.