Publicitat
Societat · 21 d'Octubre de 2010. 13:52h.

Senyeres per rebre el Papa

L'Ajuntament insta a penjar la bandera catalana després que l'Eixample rebutgés la proposta

Senyeres per rebre el Papa

Dues senyeres, en un balcó de l'Eixample de Barcelona

La Comissió de Presidència, Territori i Funció Pública de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat una proposició d'ERC, amb el vot en contra d'ICV-EUiA i l'abstenció del PPC, perquè l'ajuntament iniciï una campanya per promoure la presència de la senyera als balcons els propers dies 6 i 7 de novembre, coincidint amb la visita del papa.

La regidora republicana Ester Capella ha assenyalat l'oportunitat que suposa la visita de Benet XVI per donar a conèixer la riquesa cultural i la capitalitat catalana de Barcelona i ha recomanat que no es confongui la visita del papa, "un cap d'estat", amb el fet religiós.

En aquest sentit, el president del grup municipal d'ICV-EUiA, Ricard Gomà, ha justificat el seu vot per la seva defensa de la "laïcitat", tot i que considera que això no és incompatible amb el fet que, com a grup de govern, votin a favor d'una ampliació de crèdit per sufragar les despeses que comportarà la visita papal.

Per la seva banda, el popular Xavier Mulleras ha justificat la seva abstenció en que ERC no ha acceptat l'esmena del PP perquè la campanya municipal no promogués només la presència de senyera sinó també de la bandera espanyola i d'altres.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Miquel, Barcelona, 22/10/2010 - 13:46

Jo ja he anat a Òmnium a buscar la senyera per penjar-la al balcó. Estan regalant senyera perquè n'hi hagi a tots els balcons del recorregut del papa. Bona feina!

#4 Meliq Salau, Reus, 21/10/2010 - 20:16

Ara els agafa la por que posin estelades i volen senyeres normals
Doncs estelades i la pancarta gegant de CATALONIA IS NOT SPAIN

#3 Disfraz de Tigre, Barcelona, 21/10/2010 - 17:09

Els catalans hem de demostrar al Papa que aquí la religió majoritària és el catalanisme!!!

#2 Ciudadanista, Barcelona, 21/10/2010 - 16:37

¿Senyeras, esteladas o no, para recibir al Vicario de Cristo como Jefe de Estado? No sé como no les cae la cara de vergüenza a los que se llaman socialistas por aprovecharse de un jefe religioso para hacer política identitaria. Como ciudadano de Barcelona laico, ME REBELO.

#1 ANTON, san jose, 21/10/2010 - 15:19

....¿a si?..... ya las podemos poner.....bueno,...por favor no duden de comunicarnoslo si cambian de parecer para quitarlas..........a sus ordenes.