Publicitat
Societat · 17 d'Agost de 2015. 08:27h.

Set guàrdies ferits pels 'top manta' en 48 hores

Alberto Fernández demana "contundència"

Set guàrdies ferits pels 'top manta' en 48 hores

Dos agents de la Guàrdia Urbana, a Plaça Catalunya, en una foto d'arxiu

El president del Grup Municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha considerat "que el 'top manta' és ja també un problema d'ordre públic després de ser agredits i ferits set agents de Guàrdia Urbana a 48h a Barcelona".

El líder popular ha reclamat "contundència contra aquesta activitat il·legal dels manters, que perjudica el comerç que paga impostos i crea ocupació, i així mateix contra la violència que practiquen".

Fernández Díaz ha demanat ala alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, "que rectifiqui la seva actitud de permissivitat cap al 'top manta', i les seves declaracions quan va dir que no era un problema policial".

Aquestes declaracions, segons ha dit, "són irresponsables perquè no només el 'top manta' és delicte, sinó que a més per perseguir-lo, agents de Guàrdia Urbana estan sent agredits".

Finalment, el dirigent popular circumscriu la reacció dels manters a "que són coneixedors de l'actitud acomplexada, permissiva, i comprensiva amb el 'top manta' per part de l'alcaldessa Colau".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Juan Francisco , Huesca, 17/08/2015 - 11:05

¿A quién le puede extrañar esto con la Colau y sus "mariachis" al frente de Barcelona? Y si el 27-S surge otro cuatripartito para la Generalitat, vayan atándose los machos, porque el descontrol se extenderá por toda Cataluña.

#3 Jep dels Estanys, Manresa, 17/08/2015 - 10:10

i si no hi fan res, anirà a més. Estan veient que una coacció o enfrontament amb la policia el resolen amb diàleg, per tant, surt gratis. Ells venen acostumats de rebre pals de debò i aquí és can xauxa. Ara reaccionen, a veure fins on arriben.

#2 POLICARPI, BARCELONA, 17/08/2015 - 09:23

TENIM LA SENSACIÓ QUE FERIR GUÀRDIES FORMA PART DE LA NORMALITAT, PERMESA, A CERTS COL·LECTIUS.

#1 morralla, Castelldefels, 17/08/2015 - 08:48

Responsables i culpables els polítics bocamolls que fan costat a aquests salvatges.

#1.1 bilbi, Reus, 17/08/2015 - 13:25

Totalment d´acord. Espero que el colectiu policial deixi de donar protecció a aquesta púrrria politica.