Publicitat
Societat · 29 de Març de 2012. 11:25h.

Setge a Intereconomía

Crits de "manipulació" dels manifestants

Un periodista i un càmera d'Intereconomía han estat agredits quan intentaven gravar una peça audiovisual a les portes d'El Corte Inglés on hi havia dues patrulles dels Mossos d'Esquadra cobrint l'entrada davant de sindicalistes i activistes -alguns d'ells encaputxats-.

Quan han començat a gravar, els concentrats davant de les portes del centre comercial se'ls hi han tirat a sobre i els hi han tapat l'objectiu de la càmera amb les mans i fins i tot han intentat prendre-li la càmera. També han cridat "manipulació, manipulació".

Els periodistes han acabat abandonant el lloc i han estat acomiadats amb crits de "fatxes, fatxes" per les persones que hi havia concentrades.

Els manifestants tallen l'emissió en directe
Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 pepet, barcelona, 29/03/2012 - 17:49

Normalitat, diu el conseller Homs.

#9 SantJordiet, Girona, 29/03/2012 - 16:44

El suposat personatge que vol "informar" és un reconegut manipulador que fa anys que se'n ha oblidat del que significa informar. S'ho tenen guanyat! I no hi veig cap agressió, uns desinformen i els altres protestes, però no hi veig cap violència.

#8 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 29/03/2012 - 15:22

Senyor redactor:
Em sembla que exagera molt quan titlla d'agressió una situació com aquesta. Els nois impedeixen que una cadena feixista emeti una manipulació sense colpejar els operadors. (Intereconomia manipula sempre i ja cansen).

#7 Sergi, Terrassa, 29/03/2012 - 15:21

Jo no veig cap agressio. Jo només veig gent cridant

#6 josep , barcelona, 29/03/2012 - 15:08

I les agressions que provoca intereconomia a Espanya contra els Catalans a Espanya que, si no vol pols que no vago a l'era.
jo no els picaria. però tampoc els ajudaria simplement ho ignoraria com faig amb aquesta cadena
Intereconomia no va a inforamr al millor que poden fer els ignorar-los