Publicitat
Societat · 12 d'Abril de 2016. 19:03h.

Setge al PPC durant una hora

La PAH anuncia “accions contundents i continuades” contra el Govern espanyol per portar al TC la llei de pobresa energètica

Setge al PPC durant una hora

Imatge de l'escarni davant la seu del PPC (foto: twitter PAH)

Desenes de persones s’han concentrat davant la seu del PPC i la delegació del Govern espanyol a Catalunya per manifestar-se en contra de la decisió de l’Executiu central de portar al Tribunal Constitucional la llei contra la pobresa energètica i els desnonaments que va aprovar el Parlament el passat juliol.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha convocat la protesta i ja ha anunciat més “accions contundents i continuades contra el PPC i tots aquells partits que es posicionin al seu costat, contra aquells que ataquen els nostres drets”. A través d’un comunicat, la PAH ha afegit que assenyalar els “responsables” dels desnonaments o la pobresa energètica -ja siguin bancs, subministradores, governs o partits- “fa molt de mal a la seva imatge, especialment en època preelectoral o electoral”.

"No permetrem un cop d'estat d'un govern en funcions del PP, la banca i les subministradores a una llei que funciona, que ha vingut per quedar-s'hi i per garantir el dret a l'habitatge i als subministraments bàsics. Aquesta llei va néixer al carrer i serà la gent del carrer qui la defensarà amb totes les seves energies: perquè hi ha vides en joc i no ens rendirem”, ha sentenciat la plataforma.

La PAH també ha fet una crida a la ciutadania perquè es manifesti el proper dilluns a tot l’Estat davant les seus del PP. Aquestes mobilitzacions són la continuació de les protestes que la PAH va fer davant les portes de les seus dels 'populars' i Ciutadans durant la campanya electoral.

Per la seva banda, fonts del PPC han denunciat que els Mossos d´Esquadra han trigat més d´una hora en arribar a la seu, un temps que els activistes han aprofitat per tapar les càmeres de seguretat i impedir l’entrada i sortida de les persones que hi eren a la seu.

Imatge de la protesta davant les portes del PPC (foto: twitter PAH)

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Maria Dolores, BCN, 13/04/2016 - 13:19

A MUCHOS DE ESTOS VIVIDORES SOLO LES DESEARÍA QUE SUPIESEN LO QUE ES TENER UN HIJO Y TENERLO FUERA DE CATALUÑA HACIENDO UN ESFUERZO PARA PAGAR SU HIPOTECA,TENIENDO LA DESGRACIA QUE LA DISTANCIA SEA EL MOTIVO DE LA SEPARACIÓN EN SU MATRIMONIO
MIENTRAS ELLOS SE ATIBORRAN DE CERVEZA

#13 botifler1914, Rufilandia, 13/04/2016 - 12:19

Me recuerda, ya se que soy malo, a la noche de los cristales rotos, cuando la policía llegó a las tiendas de los judíos tras irse las SA. Y encima les multaban por los cristales rotos.

Además ustedes no saben lo fatal que está la Diagonal a esas horas.

#12 E. Llorca, Granollers, 13/04/2016 - 09:16

casos. Y lo de la dación en pago, dicen que encarecerían las hipotecas.

#11 E. Llorca, Granollers, 13/04/2016 - 09:15

sacrificios pagamos la hipoteca puntualmente. Sabíamos lo que firmabamos. Es fácil echar la culpa a los demás que eso no quiere decir que cuando firmaron las hipotecas a alguno le engañaran la entidad bancaria o el Notario no explicará a que se comprometían, pero no creo que exceda del 15% de los

#10 E. Llorca, Granollers, 13/04/2016 - 09:14

y debates económicos no políticos de las acciones familiares y sus consecuencias. Ahora hará aproximadamente 15 años que se popularizó internet y existe numerosa información. Hay que saber desgranarla eso si. Que soy iluminado, será un Don pero de momento no me han desahuciado a base de grandes