Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2022. 11:19h.

Setge contra estudiants constitucionalistes a la UAB

Els Mossos han de protegir la carpa de S'ha Acabat!

Setge contra estudiants constitucionalistes a la UAB

L'associació juvenil constitucionalista S'ha Acabat denuncia que "va intentar fer una carpa informativa a la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc de la Fira d'Associacions". "La carpa ha estat atacada per estudiants separatistes vinculats al Sindicat d´Estudiants dels Països Catalans (SEPC)", afegeixen.


 
De la mateixa manera, expliquen que van rebre "nombroses amenaces per part de perfils vinculats al vessants radicals del separatisme català. Dies després la mateixa Consellera de Recerca i Universitats Gemma Geis va publicar un tweet en què deia que S'h! justificava la violència i que, citant textualment: 'no els tenia por'".

"Des de S’h! consideren que les paraules de la política independentista eren una amenaça i que mostren clarament que la universitat catalana no és neutral", afegeixen.


                                 
"Un nombrós grup d'encaputxats va envoltar la carpa llançant crits de “feixistes Tura!”, “AUB antifeixista!”", indiquen. Els Mossos van desplegar un cordó de seguretat per evitar agressions físiques als constitucionalistes.
 
"Els radicals estan vinculats a l'organització radical independentistes de SEPC i han estat cridant insults i proclames de tint polític extremista als estudiants durant força minuts fins que han començat a llançar objectes, principalment ous als assistents".
 
"Després de hores d'assetjament constant, els radicals han desistit del seu intent de lloc a la carpa i els constitucionalistes han abandonat el campus sense necessitar escorta ni reportar-se cap fet rellevant", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#19 Gurguri, Barcelona, 07/10/2022 - 09:28

Los jóvenes talibanes indepes de la UAB, simplemente hacen méritos ante la radical consellera GEIS.Encapuchados agreden a toda persona no indepe."Cuanta dignitat".

#18 Gurguri, Barcelona, 06/10/2022 - 21:11

El movimiento indepe nunca fué democrático es excluyente.Lo mas preocupante que el virus amarillo está entre gente joven que presumimos preparada los universitarios.

#16 Decebut, bcn (tbn), 06/10/2022 - 17:40

No s'ha acabat, però s'acabarà!

El feixisme sempre acaba sent derrotat, encara que es disfressi d'antifeixisme.

#15 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 06/10/2022 - 15:00

Pronto en la UAB habrán más mossos que estudiantes.

#14 EL-P, BCN, 06/10/2022 - 14:38

¿Y esta tropa nos pretende llevar a un Estado independiente? Yo con estos no voy ni a heredar. Fascismo puro y duro.