Publicitat
Societat · 31 de Març de 2018. 12:02h.

Setge del CDR de la Cerdanya al jutge Llarena

Enganxen cartells amb la imatge del magistrat de cap per avall a Das

Setge del CDR de la Cerdanya al jutge Llarena

Un dels contenidors de Das (foto: ANC Horta-Guinardó)

Mig miler de persones han fet una marxa lenta a través de la carretera C-162, entre Alp i Das, per reclamar la llibertat dels presos polítics. Els manifestants han respost a la crida del Comitè de Defensa de la República (CDR) Cerdanya, que al llarg de la setmana ja ha fet altres convocatòries per mostrar el rebuig per la detenció de Carles Puigdemont i per l'empresonament de polítics independentistes catalans.

Si fa uns dies, de matinada, un grup de militants d'Arran, branca juvenil de la CUP, van fer pintades amenaçadores davant del domicili que el jutge té a la localitat de Das (Girona), acusant-lo de feixista i advertint-lo que Catalunya es convertiria en "el seu infern", ahir a la tarda mig miler de persones van marxar d'Alp a Das amb estelades, bufandes grogues i pancartes amb missatges com ara "aquí no ets benvingut" i "llibertat presos polítics".

El CDR de la Cerdanya ha difós imatges de la protesta a través del seu compte de Twitter i ha exposat que "hem arribat a Das a deixar ben clar que volem #LlibertatPresosPolitics i que aquí el jutge Llarena NO és benvingut". També han enganxat a contenidors del poble cartells amb la imatge de Llarena de cap per avall i els missatges següents: "Llarena, aquí no ets benvingut" i "feixistes ni a la Cerdanya ni enlloc".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Marga, San Cucufate del Valles , 31/03/2018 - 21:54

¿Es aceptable que su mujer sea intima amiga de la Sorayita y aún mas pepera que esta y que salen juntas cada dos por tres? La mujer del Cesar no solo ha de ser honrada sino tambien parecerlo.

#16.1 Alejandro, Barcelona, 31/03/2018 - 23:10

Qué mente más estrecha tienes Marga. Qué tiene que ver las amistades con tu ética? Yo tengo amigos y amigas indepens pero yo respeto aunque no comparto, sus ideas y ellos hacen igual con las mías.Yo llevo el escudo de Tabarnia en la solapa y ellos llevan el lacito. Te falta mundo , ética y tolerancia, Marga.

#15 Alemán von stolberg, Tortosa, 31/03/2018 - 19:37

Jo aquesta tarde cap a Peñíscola fins dimarts sols vaig a pobles constitucionalistes.

#15.1 ona, Valls, 31/03/2018 - 23:02

BYE, BYE, BYE.....................

#14 Carlos Gomez, no reirse que es peor, 31/03/2018 - 18:49

Tot aixo no li pot sortir de franc a l´Arturu

#13 Bordejet, Barcelona, 31/03/2018 - 16:28

El què cal llegir per estar ben informat és KKweb,on el Pardal deia que Espanya no faria res perquè és un país de chicha y nabo.La va clavar.

#10 Rodejet, Barcelona, 31/03/2018 - 14:32

Com que la dictadura espanyola continua fracassant en el seu intent de vendre la manipulació de la realitat que diu que l'independentisme és violent, segons el Ministro de lo Anterior i la seva marca taronja, ara diuen que demanar la independència políticament ja és un fet violent.
La desesperació de la dictadura és molt evident.