Amenacen amb "prendre mesures" pel soroll que fan uns veïns a l'hora de fer l'amor

Sexe a les Corts

Una imatge de la nota

El vestíbul d'una finca del barri de les Corts de Barcelona, segons ha comprovat e-notícies, compta des de fa uns dies amb una inusual advertència: que es prendran "les mesures oportunes" contra els veïns que "practiquen sexe de manera escandalosa". Pel que sembla, algun llogater d'aquest edifici, de més de 50 veïns, crea molèsties a d'altres, fins al punt d'"alterar el descans".

La nota va aparèixer anònimament a la finca a mitjan setmana passada. Al cap d'uns dies, algú la va treure, però aquest cap de setmana "ha tornat a aparèixer", ha explicat la portera de l'immoble, que va rebre amb sorpresa la nota, que molts veïns la contemplen amb gràcia i fins i tot la fotografien.

La nota diu: "Es prega als veïns que practiquen sexe de manera escandalosa siguin més discrets ja que alteren el descans dels altres. Si continua així, es prendran les mesures oportunes. Gràcies", i consta signat per "uns veïns".

La portera ha dit que, fins ara, "es desconeix" qui són els veïns que podrien estar fent aquests sorolls, i ha suggerit que la queixa arribaria d'un únic llogater. "A mi no se m'ha queixat ningú més, així que entenc que, si més no, no fan l'amor a altes hores de la matinada perquè tots ho sabrien".

Segurament, el veí molest s'ha inspirat en la seva advertència en el cas de la parella australiana que, el passat estiu, va ser arrestada perquè feia sorolls molestos en fer l'amor. O el cas d'octubre de 2011, quan una parella de Xirivella (València), va ser condemnada per l'Audiència de València a abandonar casa durant tres mesos pels sorolls que causaven durant la còpula. Els veïns, llavors, asseguraven que estaven més que "farts" d'escoltar-los a totes hores.

39 Comentaris

#31 Anina, Huelva, 31/01/2013 - 12:33

Ya ni follar tranquilo se puede...
Por otra parte, el que escribió el cartel,¿qué es que no tenía la tecla de poner acentos?
Las mayúsculas también se acentuan.

#31.1 lalo, bcn, 31/01/2013 - 12:45

en castellano NO se acentuan las mayúsculas

#31.2 pepe, andorra, 31/01/2013 - 14:09

lamento informarte lalo, q hace unos años la RAE, q no RAC, incluyo la norma de q las mayúsculas también se acentuaban. Cosas q pasan con la imposición lingüística.

#30 Alexei, Barcelona, 31/01/2013 - 07:54

l'enveja és molt dolenta....

#29 Miquel, Badalona, 30/01/2013 - 17:10

Proposo que tots els catalans copulem, alhora, ben fort, amb il.lusió, i ben d'hora, ben d'hora, a veure si molestant ens donen la independència d'una p vegada !!! SOM-HI !!!!!!

#28 spider, sitges, 30/01/2013 - 15:02

Enveja!

#27 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 30/01/2013 - 14:38

Lo millor es anar fer el amor al Bosc alla poden Cardar hi cridar lo que volem no molesten a ningu he . Jo cuan ligaba amb una dona me la emportaba al Bosc bueno hi barato he no has de pagar per la habitació Hi tes bona musica el Cant dels Ocells ho ovelles pasturan he