Publicitat
Societat · 16 de Gener de 2013. 11:50h.

S’ha acabat la festa

Reus retira el cartell dels pits

S’ha acabat la festa

Cartell retirat

Només 24 hores ha aguantat el cartell del Carnaval de Reus 2013. Tot un dia on el provocador cartell que mostra els pits nus d’una dona ha estat en boca de tothom, però la majoria de vegades per parlar-ne malament. Inclòs l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, n’ha mostrat el seu rebuig dient que era “sexista” i que no s’adeia “als públics als quals va destinat el Carnaval”.

Finalment, la Federació Reusenca d’Associacions de Carnaval (FRAC), que havia escollit el cartell, ha acabat optant per retirar-lo, després de rebre moltes crítiques a través de les xarxes socials durant tot el dia. El motiu que han donat, però, no ha estat el suposat mal gust del mateix, sinó els dubtes sobre els drets legals de la imatge de la noia, que sembla que prové d’una web pornogràfica.

En una nota enviada als mitjans, la FRAC apunta que “davant la impossibilitat de comprovar si els autors del cartell tenen tots els drets sobre la propietat intel·lectual” la junta ha decidit retirar l’obra. La FRAC considera “exagerat” el ressò que ha tingut el cartell a mitjans i partits polítics i ha recordat que el Carnaval de Reus “és famós per ser polèmic, satíric i desvergonyit”. La federació ja ha escollit el nou cartell.

 

 

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Oriol2, BCN, 16/01/2013 - 15:51

No tinc clar que sigui sexista. Probablement és cert que no és adequat al públic a què es dirigeix. El que trobo increïble és que un Ajuntament faci un cartell amb una imatge piratejada. TAN cutres són???

#6 33, Catalunya, 16/01/2013 - 15:31

Prefereixo 10000 vegades veure els pits, que no els programes escombraries de Tele 5, A3, La Sexta, o Intereconomia. Veure morts en directe o recrear-si és més purità que veure uns pits, una dona nua o un home despullat. Per favor, aneu a la platja a l'estiu i a veure que veieu. Colla de ridiculs!

#5 xaviacus, LH , 16/01/2013 - 15:21

s'haurien de posar pits amb pel als mugrons per tal que algunes fanàtiques s'hi trobéssin reflexades... Pot ser així baixaria el nivell de "sensibilitat" de la colla de puritans que exergeixen de defensors de no sé quina moralina desde l'esquerra...

#4 Moises, Granollers, 16/01/2013 - 14:45

Si teniu qualsevol www.accident.cat en la via publica, estem a la vostra disposició per ajudar-vos en tot i sense cap cost pel servei!!!

#3 Lluís, BCN, 16/01/2013 - 14:17

Eso pasa por poner pechos operados. Si hubieran sido pechos naturales, suaves, blanditos, en forma de pera, juguosos..... el cartel habría sido un éxito.