Publicitat
Societat · 18 de Maig de 2020. 20:23h.

"S'ha de privatitzar TV3"

Manuel Mas, històric del PSC: "No té solució"

"S'ha de privatitzar TV3"

L'exalcalde de Mataró i històric exdiputat socialista Manuel Mas ha afirmat aquest dilluns que TV3 "no té remei". "Jo crec que no té solució, el que s'ha de fer és privatitzar-la, com s'han privatitzat altres coses" ha dit, advertint que "el problema és que la paguem entre tots". Manuel Mas, que ha concedit una entrevista a e-notícies, va ser alcalde de Mataró del 1983 al 2004, diputat al Congrés del 2004 al 2011 i president de l'Associació de Municipis de Catalunya del 1995 al 2004.

L'exalcalde de Mataró ha revelat que des del Partit Socialista li van impedir criticar TV3 després d'una entrevista de Mònica Terribas a l'aleshores president José Montilla. L'exdiputat, en l'entrevista, ha afirmat que "quan estava al Congrés, els meus em van impedir parlar de TV3, em van dir: tu d'aquest tema no parlis".

Manuel Mas ha explicat que va rebre l'ordre després de criticar l'entrevista que li va fer Mònica Terribas a l'expresident José Montilla en la qual hi havia un "retrat de Zapatero que s'anava movent". "Jo vaig dir que en temps de Pujol això hauria estat impensable i es va organitzar un bon enrenou perquè deien que jo no podia dir aquestes coses" ha assenyalat.

"Em va semblar un escàndol el que es va fer amb el president Montilla en aquell moment. Em van dir que de TV3 era millor no parlar-ne. I així els hi ha anat al PSC amb TV3..." ha apuntat.

L'exdirigent socialista ha manifestat que "TV3 és la veu cantant del procés". "És l'alimentació diària, els que la miren cada dia els van alimentant" ha indicat. Manuel Mas, preguntat sobre quina posició ha de tenir el PSC amb la televisió pública, ha afirmat que "jo els hi he dit que han de deixar d'anar-hi".

"No m'he sentit maltractat per TV3 perquè no la miro" ha afirmat l'exalcalde. "Miro les notícies a la 1, a la Sexta, crec que el que és important és dels espectadors és saber que veuran i escollir" ha dit.

L'exalcalde de Mataró, preguntat sobre si el procés té solució, ha considerat que és un tema "molt profund" i ha pronosticat que pot trigar "dues o tres generacions". "Els bascos van trigar 40 anys i anaven amb pistoles. Aquí és més profund perquè és el cervell, el pensar de la gent, el que creuen que són i això és molt més delicat i difícil de canviar" ha dit.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Juan Dequidt, a coruña, 24/05/2020 - 09:17

Es evidente que todas las TV autonómicas sufren manipulación política, pero lo de TV3 es de traca. Por lo menos, en Madrid los periodistas se manifestaban en contra de estas prácticas. En Valencia miraron para otro lado (accidente de metro) hasta que les cerraron el negocio.
Ustedes han vendido su profesionalidad al mejor postor.

#32 Gerard de sarria, SARRIA, 19/05/2020 - 21:52

Ja, ja, ja. Aquest socialista voldria


viure a una Catalunya més castellana encara. Quin caradura. TV3 cal censurar la per ser una TV en mentalitat castellana feta en català.

#31 Neferu, Barcelona, 19/05/2020 - 19:31

Soy total y absolutamente abstemia pero, el día que la privaticen me cojo una cogorza de dos pares .Bueno, tal vez no tanto pero, un brindis, ya lo creo que sí, aunque sea con horchata.

#19 Joan del Bages, Manresa, 19/05/2020 - 15:20

Any 1999. Darreres eleccions a les que es presenta, i guanya, en Pujol. Entrevistes de la Terribas als caps de llista. El penúltim en Maragall, amb qui va estar agressiva i prepotent com amb ningú. El tallava continuament amb imprecacions i un tó molt descortès. Darrera entrevista: Pujol. Va estar beatífica, suau i humil. Quasi servil. Patètic.

#18 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 19/05/2020 - 14:46

Es curioso como este tema hace brotar tantos comentarios similares hasta en el redactado defendiendo tv3