Publicitat
Societat · 2 d'Abril de 2020. 15:15h.

"S'ha plantejat dimitir?"

La consellera no contesta la pregunta

La consellera de Salut, Alba Vergés, no ha contestat a la pregunta d'e-notícies sobre si li ha passat pel cap dimitir per la gestió que està fent de la crisi del coronavirus i després que aquest matí manifestés que es poden treure avis de residències sense fer tests.

Preguntada per "com pot dir ara -després de 362 víctimes mortals- que les famílies es poden endur els avis sense fer testos" i per si "s'ha plantejat dimitir", la consellera ha dit que "sempre he dit que aquesta és descentralització màxima perquè no és el mateix el que està passant en una residència que en una altra".

Vergés ha dit que "vam fer aquell protocol-marc, abans de tota la pujada del nombre de casos, perquè es pogués preveure que aquesta era una possibilitat i que la gent pogués tornar a casa amb les seves famílies i deixar la residència en aquesta època de la pandèmia".

També ha exposat que "estem valorant en cada cas quina és la millor actuació per aquelles persones que viuen en aquella residència". "Em sembla una bona proposta quan això es decideix in situ i quan es mira que la casuística en aquells domicilis pugui ser bona per aquelles persones".

"S'ha de fer tot per les persones, i per les nostres persones grans encara més", ha conclòs la titular de Salut sense contestar si havia pensat en posar el seu càrrec a disposició del president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#33 Pere, LLeida, 04/04/2020 - 14:10

Rius, d'aquí vint anys la història t'honorarà. Amb uns mitjans de comunicació en la UCI, mantinguts i manipulats per un Govern sense escrúpols, la tasca de e-noticies és vital per al manteniment de la nostra malmesa democràcia catalana.

#32 VRaptor, Alicante, 04/04/2020 - 00:34

No puede ser que el pueblo catalán les proporcione veinte años más en el poder, para que semejante nulidad pueda pagarse la hipoteca del piso. Sé que eso no pasará sois mucho más inteligentes.

#31 rosa, Barcelona, 03/04/2020 - 11:33

En Torra carrega contra es Conseller d'afers socials que és d'ERC però no diu res de la TOTILA Vergès perqué és de CDC, JxC, PDCAT...etc, ect......

#30 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/04/2020 - 09:58

Los nuevos aristócratas que njos gobiernan ni siquiera se dignan informar a sus trabajadores. Quizá los consideran criados sin derechos:

https://www.vozpopuli.com/politica/trabajadores-Moncloa-Gobierno-contagios-presidencial_0_1342367048.html

#29 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 03/04/2020 - 09:37

https://twitter.com/matthewbennett/status/1245649057558622208

Para los que no quieran ir al abismo, desde hace 2 días hay convocada, cada día, una cazolada contra el gobierno, hasta que convoque un gobierno de concentración o se acabe el arresto domiciliario en que nos tienen.