Publicitat
Societat · 26 de Març de 2022. 10:29h.

"S'han arribat a fer classes de llengua castellana en català"

Manuel Trallero, periodista: "Volen una societat monolingüe"

"S'han arribat a fer classes de llengua castellana en català"

L'escriptor i periodista Manuel Trallero, al seu programa setmanal a YouTube, ha afirmat que a Catalunya "s'han arribat a fer classes de llengua castellana en català". "És una dada que tinc comprovada per converses amb diverses persones adultes", ha explicat.Trallero considera que amb la problemàtica del castellà a les escoles, finalment, s'ha fet "el que s'hauria d'haver fet fa tant de temps considera que el castellà també és una llengua vehicular a l'ensenyament a Catalunya".

L'escriptor ha assegurat que "són uns talibans del català" i creu que "volen una societat monolingüe". Tanmateix, Trallero ha manifestat durant el seu programa setmanal a YouTube que "no hi ha llengües impròpies".

El periodista critica que les formacions independentistes "ara no es posen d'acord ni pel català". Creu que a Catalunya "som una societat cada cop menys liberal". A més, Trallero ha manifestat que des del Govern "han passat la pilota de la conselleria als directors dels centres" i tota aquesta problemàtica ha comptat "amb la complicitat del PSC".

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#26 ochentero, minorisa, 02/04/2022 - 00:29

Correcte, tinc 41 anys, a EGB anys 80 la classe de Castellà la feiem en català, els mapes ja estàven manipulats, ens parlaven dels països catalans, mentre els nostres pares ens deien que Catalunya era simplement una comunitat autònoma com qualsevol altre, ens adoctrinaven/enganyaven a més no poder, ens cambiaven el noms, el Fernando era el Ferran.

#25 Ramon, Barcelona, 27/03/2022 - 07:57

Ets un MENTIDER Trallero, ja pots viure així??

#25.1 Sergi Sergio, Barcelona, 27/03/2022 - 13:36

Mentider??? Una veritat com un castell, esteu tan acostumats a les vostres continuas mentides que quan algu diu una veritat penseu que es mentida, viviu enganyats.

#24 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/03/2022 - 23:16

Dice la verdad el Sr. Trallero. Yo también he recibido clases de lengua castellana en catalán. Y sí, están hechas con toda la mala leche del mundo, para hacer sentir a los castellanoparlantes que son extranjeros en su tierra.

#23 Zorba, Vilanova i la Geltru, 26/03/2022 - 22:51

No solo eso, sino que hay libros que en la tapa pone"llengua castellana", no se como estará redactado por dentro.

#22 Tirant, Bcn, 26/03/2022 - 19:10

Com més ho imposin més desinterès i rebuig social. Aquesta colla de fanàtics sacrificarà l'idioma a l'altar de "la nació".