Publicitat
Societat · 5 de Setembre de 2012. 19:05h.

SI denuncia el coronel Alamán per la via militar

"No permetrem que aquests troglodites de l'exèrcit espanyol actuïn amb la impunitat que ho estan fent”

SI denuncia el coronel Alamán per la via militar

Bertran i Tena, després de presentar la denúncia

Solidaritat Catalana per la independència (SI) ha denunciat el coronel Francisco Alamán Castro per la via militar. El diputat Uriel Bertran ha assenyalat que “estem farts que aquests personatges puguin actuar amb aquesta impunitat”.

"No permetrem que aquests troglodites de l'exèrcit espanyol actuïn amb la impunitat que ho estan fent”, ha reblat. Amb aquesta decisió de denunciar Alamán a través de la fiscalia togada militar, el diputat independentista espera que "es deixi d'amenaçar Catalunya i diputats del Parlament de Catalunya a més d'instar a cops d'estat dins de l'estat espanyol impossibles dins de la Unió Europea".

El portaveu de SI, Alfons López Tena, ha justificat la doble denúncia -per la via civil i militar- per evitar que "l'Estat espanyol ens enganyi i s'inhibeixi en aquesta qüestió”.

SI ha acusat Alamán Castro dels presumptes delictes de "provocació i conspiració per a la sedició, provocació i conspiració per a la rebel·lió, l'incompliment de la llei de drets i deures dels membres de les Forces Armades, diversos delictes contra els drets les llibertats públiques, amenaces i incitació a la violència".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#10 comandante, valenciano, 06/09/2012 - 08:46

con un par de cojones mi coronel y me pongo a sus ordenes atentamente comandante de infanteria A.B.B.
Y ha ustedes Solidaritat Catalana per la independencia no lo conseguireis ni con las denuncias civiles ni militares separatistas asquerosos ESPAÑA UNA GRANDE Y LIBRA

#10.1 Indignando, Barcelona, 06/09/2012 - 11:25

Y si de paso organizamos una carniceria mejor no? A ver si de una vez por todas os dais cuenta de que estamos en el siglo XXI. Cualquier intento de golpe de estado o incursion militar a un estado Europeo o parte del mismo sera detenido inmediatamente y penado por la Union Europea.

#10.2 Mercè, Barcelona, 06/09/2012 - 12:32

Veig que als fatxes espanyolistes els està pujant la bilis que dóna gust. Així m'agrada, que us mostreu tal com sempre heu estat: totalitaris, dictadors, ignorants i menyspreadors de tot el que ignoreu. Tranquils, que aviat us lliurareu de nosaltres.

#10.3 Borja, Tinent d'Infanteria, Lleida, 06/09/2012 - 15:19

#10.3

UNA GRANDE Y LIBRA???? Doncs jo prefereixo UNA GRANDE Y TAURE...o UNA GRANDE Y BESSONS, o no! UNA GRANDE Y VERGE...aquesta aquesta! hahaha! Ruc!

#9 spanish, Madrdi, 06/09/2012 - 08:02

cunato iletrado , seguramente producto de la inmersion linguistica y de la religion en las escuelas articulo 68 de la constitucion a mi tampooc me gusta pero mientras exista

#8 Santi, Barcelona, 06/09/2012 - 06:40

AMB DOS COLLONS...I QUE VINGUIN!

#7 Francesc, Terrassa, 06/09/2012 - 00:57

Totalment d'acord, només els feixistes poden defensar aquests comportaments. Veig que aquí hi escriuen també alguns feixistes espanyols i vull recordar-los que Espanya és com és gràcies a ells. És a dir, ignorància, incultura, mala educació, immoralitat, pobresa, injustícia, corrupció...

#6 Oscar, Lleida, 05/09/2012 - 20:39

"Troglodita" según la Real Academia Española es "muy comedor". No sé si en el Ejército Español hay trogloditas, pero está claro que en Solidaritat sin duda. Basta ver a estos dos (zampabollos de buen año) y en especial el de la derecha. Se le sale la panza por todos los lados. ¡Pobre cinturón!