Publicitat
Societat · 29 de Març de 2012. 23:19h.

"Si es fa l'Eurovegas amb Gaudí l'estem desprestigiant"

Un portaveu de 'Salvem la Rotonda' diu que "tot el patrimoni modernista està en perill"

"Si es fa l'Eurovegas amb Gaudí l'estem desprestigiant"

L'activista de 'Salvem la Rotonda', durant l'entrevista

Un portaveu de Salvem la Rotonda ha indicat a e-notícies que "tot el patrimoni modernista està en perill". "Ja veieu el que han fet amb les Arenas i el Palau Vedruna. Del Vedruna només en queda una façana, que és l'hotel Claris. No volem això per a la Rotonda ni per cap edifici modernista", ha indicat durant una manifestació a la jornada de vaga general.

Tanmateix ha remarcat que "si es fa l'Eurovegas amb Gaudí..., siusplau, què estem fent?, l'estem desprestigiant totalment. Estem convertint Barcelona en una gaudilàndia", ha afegit.

Aquest activista ha reblat que "Catalunya se'n va a la merda, ja t'ho dic jo". També ha assenyalat que a la Rotonda "no ha deixat entrar experts neutrals" per comprovar els treballs. "Els informes de patrimoni els ha fet Núñez i Navarro, no els ha fet l'Ajuntament", ha assegurat.

"La Rotonda és intocable, és com la Pedrera, com la casa Batlló com la casa de les Punxes, és el nostre patrimoni, és el que ens representa al món", ha conclòs.Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Ricard, barcelona, 31/03/2012 - 21:22

S'ha de defensar la marca Gaudi d'un atropellament com el que ciu amb connivència amb les màfies internacionals del joc, està a punt de cometre. Seria de jutjat de guàrdia servir-se del nom de Gaudí com a reclam per introduir aquest insult a la intel·ligència al nostre país.

#5 Daserrout, BCN, 31/03/2012 - 19:01

No us escalfeu el cap l'EuroVegas anirà a Madrid un pais a on no hi ha Kale Borroka i la cultura del NO no la coneixen.

#4 Mar, Montgat, 30/03/2012 - 11:12

Com podeu creure la merda del Eurovegas. Què us penseu? els que vinguin aquí ho faran amb un pack contractat al seu pais i jalaran a un mcdonalds de la rambla. Ajudes per crear empreses perfecte, pero Eurovegas?? la pasta se'n va a fora i a sobre fem de catetos servils. NO gràcies.

#3 Almogàver , La Sagrera , 30/03/2012 - 10:13

Visca Catalunya lliure de moros i de jueus especuladors que ens volen portar Eurobegues i euroleses de Bonesvalls.

#2 Barceloní, Barcelona, 30/03/2012 - 09:46

Qui és aquest sac de polls amb corda de gos al coll? A més té els collons de dir "Catalunya se'n va a la merda, ja t'ho dic jo" com si fos un analista internacional amb informació sota mà. Es crema el centre de la ciutat i el problema és Eurovegas? Gaudilàndia no i foc a l¨Eixample si?
Au passa!