Publicitat
Societat · 27 de Maig de 2010. 12:19h.

Sí que hi ha burques a Catalunya, conseller

Saura afirma que "no he vist a Catalunya ningú que porti burca" i que "no és un problema"

El conseller d'Interior, Joan Saura, en una entrevista a El món a RAC 1, ha assegurat que "no he vist a Catalunya ningú que porti burca", malgrat diverses fotografies -com la que il·lustra aquesta notícia- en la que es veuen dones que porten aquesta peça de roba. El conseller ha anat més enllà i ha considerat que "el burca no és un problema a Catalunya".

D'altra banda, i tal com va fer Montilla, el conseller també posa "la mà al foc pel govern" en el cas Pretòria. "Sobretot, veient el sumari", ha recordat. En aquest sentit ha deixat clar que "no tinc cap inconvenient a fer una comissió d'investigació sobre el cas Pretòria, perquè no hi ha implicacions del govern".

"En el cas Millet sí que hi ha presumptes irregularitats de l'anterior govern de la Generalitat, amb desviacions de fons cap a partits polítics", ha apuntat, a més d'afirmar que "si això no mereix una comissió d'investigació, no sé què la mereix. Hi ha indicis de presumpte finançament irregular".

Pel que fa a les properes eleccions, el conseller creu que "és possible una majoria d'esquerres. Hi ha dos factors que marcaran les eleccions: la sentència del TC; el segon, la crisi econòmica. Amés, de la repercussió electoral dels casos de corrupció".

Una burka, en una foto feta a Martorell (Baix Llobregat) aquest dimecres
Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 josefina, San feliu de guixols, 03/06/2010 - 19:41

cla que no els veu ni els veura . sols veu el que li dona la gana

#48 mustafa, VNG, 30/05/2010 - 19:53

Que vingui a Vilanova i la Geltrú bressol del fundamentalisme islamic a Catalunya i trobrarà mes de una dona am burka. la primera, la dona de un dels l caps de la mesquita.

#47 Fran, Llinars, 28/05/2010 - 19:22

Despres d veure la foto d´aquesta noticia http://www.minutodigital.com/noticias/2010/05/25/los-musulmanes-se-hacen-con-las-calles-en-cataluna/ espero que PxC tingui representacio amb l´esperança q aturin aquest desgavell.Jaume I torna!!

#46 Watanabe, Badalona, 28/05/2010 - 11:09

En Manel de Lleida és l'únic que ha dit quelcom coherent, vaja diari !!! no veig cap burka a les fotos !!!! pq no deixeu que la gent vesteixi com li surti dels nassos, que estem al segle XXI !!!

#45 emili, REUS, 28/05/2010 - 08:51

a l'escola de la mevafilla a Reus cada dia hi ha una mare amb el burka ( no sabem si és la mateixa persona )