Societat · 9 de Març de 2012. 17:24h.

"Si té mal als ulls jo conec bons oculistes"

Ribó es molesta quan li pregunten pel fitxatge del diputat del PPC que va votar a favor d'allargar el seu mandat fins a nou anys

"Si té mal als ulls jo conec bons oculistes"

Ribó, durant la seva compareixença al Parlament

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha defensat el fitxatge de l'exdiputat del PP, Francesc Vendrell, tres mesos després que possibilités allargar el seu mandat a les acaballes de l'anterior legislatura.

Ribó, a pregunta d'e-notícies, sobre si "fa mal als ulls o no" la contractació de Vendrell com a director de l'àrea de Medi Ambient, ha assegurat que "si té mal als ulls jo conec molt bons oculistes".

El Síndic ha assenyalat que "vostè mateix pot seguir analitzant amb absoluta transparència l'equip del Síndic quan hi hagut excandidats al Senat de CiU, quan hi ha hagut exdirectors molt importants del govern Pujol..."

"Hi ha hagut gent que no ha estat per cap quota de cap partit, sinó que estan en funció dels seus mèrits, que pot triar el Síndic de Greuges en plena llibertat gràcies a la legislació que hi ha a Catalunya sobre el Síndic de Greuges", ha afegit.

Vendrell havia estat home de confiança de Josep Piqué, quan aquest era president del PP a Catalunya. Després de la dimissió de l'exministre d'Indústria al juliol del 2007, Vendrell va anunciar que renunciaria al seu escó quan trobés feina, però va continuar gairebé dos anys més fins que es va incorporar a l'equip de Ribó.

L'actual director de Medi Ambient del Síndic de Greuges va ser diputat al Parlament durant tres legislatures, del 1999 al 2010, on va coincidir amb Ribó, aleshores líder d'ICV.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 joan, manresa, 11/03/2012 - 17:55

El Casal,17,45 h.--Sr.Ribó..,Sr.Ribó..,no perqué sigui El Síndic es pot estar al marge d'alguna "critica...",pro clar l'esperit comunista ya u te axó..,yo,yo..,i sempre yo..,;yo si puc criticar,pro no puc aceptar el revés...,perqué estic per sobre del be i del mal,tinc la raó absoluta..Ai Senyor

#9 ramon, barcelona-c, 11/03/2012 - 00:19

Potser tot el que diu es veritat , desde fora estant es veu un comunista filosovietic en la línea dels coneguts justiciers ex jutjes Mena i Villarejo .Les seves intervencions s'assemblen a la d'aquesta socialista Soraya que intervé en el congrés i sembla mes un mitin que una discusió d'idees.

#8 Don Berrinche, Vilafant, 10/03/2012 - 13:17

El sindic, nada más sirve para "vestir el muñeco" y parecer que se hace algo, cuando nada más sirve de pesebre para políticos que no se jubilan nunca y siguen chupando de la mamella.

#7 kimet, bcn, 10/03/2012 - 11:28

Que gracios el perroflauta, aquest como tots els postcomunistes de visa oro sempre donant lliçons de moral pero ells amb supersous. No teniu vergonya.

#6 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 09/03/2012 - 22:05

... i mira com acaba "... que pot triar amb plena llibertat el Síndic, gràcies a la llei del S. de G. a Catalunya". És a dir: foto el que em dona la gana i coloco a qui considero convenient. I jo dic: Ribó dimissió.