Publicitat
Societat · 3 d'Agost de 2022. 21:30h.

Simpatitzants de Junts els hi diuen "cucaratxes" a diputats d'ERC

El dia de la suspensió de Borràs

Simpatitzants de Junts els hi diuen "cucaratxes" a diputats d'ERC

El grup de suport a Laura Borràs, que es va manifestar a les portes del Parlament per donar-li suport i protestat contra la seva suspensió, van insultar els diputats d'Esquerra Republicana que abandonaven el Parlament.

Una dona avisa que "han sortit els de la puta Esquerra d'un en un, com les cucaraches, i el càmera de la puta espanya gravant! Televisión Española!". "Fills de borbons!", crida un altre en un vídeo que s'ha difós després que els republicans denunciessin insults racistes a la diputada Najat Driouech.

L'usuària que ha compartit el vídeo exposa que "aquí està el moment en que la d. Najat sortia del Parlament cap a la nostra esquerra" i afegeix que "ha d'haver-hi més vídeos, doncs aquí es veu com el periodista de Televisió Española gravava la seva sortida". "Continuem buscant per demostrar la seva mentida", conclou.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#9 Josep, Olot, 05/08/2022 - 02:43

Cucaratxes ???? Jajajajajaja... i aquesta colla de dropuls son els que volen salvar el catala ??? Paneroles, es diuen paneroles!!!!!

#8 Ojotuerto, Calafell.TAB, 04/08/2022 - 12:13

La Escola en Catalá es un fracaso. Tanto años llamando Paneroles a las cucarachas y acaban llamando Cucaratxas a los de ERC..... Jajajajajajajaja a este paso el dialecto se acabará....

#8.1 Capit@n España, Purgandus populus!!, 04/08/2022 - 13:59

El català és la excusa i el suport identitari per mantenir la menjadora en martxa.
A ells els importa "un huevo". El que volen es xuclar de la mamella.

#8.2 Decebut, bcn (tbn), 04/08/2022 - 20:45

Pero la rwandización sigue adelante... Cucarachas llamaba la radio de las mil colinas a los tutsis.

#7 pepe, Andorra, 04/08/2022 - 10:10

creo q hay cosas mas importantes, lo q hagan unas personas q han cobrado por estar ahi, no me creo q esten pq si, para apoyar o dejar de apoyar a un noble, ahora les llaman politicos pero siguen siendo vasallos de sus señores. En resumen, q si esto te interesa o crees q se manifiestan unas personas pq apoyan a una persona, es q eres un ingenuo.

#6 David, Mataro, 04/08/2022 - 06:01

Eso acabara en una guerra civil entre lazis. Y lo que nos vamos a reir...

#5 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 03/08/2022 - 23:33

Cuando Quin Torra llamaba a los españoles: “….víboras, hienas. Bestias con forma humana, que destilan odio.” ¿Se acuerdan?
Pues , por qué no “cucaraches” con forma humana, que destilan odio. Es evidente que empiezan a conocerse entre ellos. Nosotros al margen. Somos más civilizados y educados.