Publicitat
Societat · 29 de Maig de 2014. 10:12h.

Sindicats de Mossos qüestionen el "nou model de seguretat"

"On eren la tanqueta d'aigua i el canó de so?"

Sindicats de Mossos qüestionen el "nou model de seguretat"

Barricades a Sants

Els sindicats de Mossos d'Esquadra SME-CCOO, SPC i CAT ha qüestionat qüestionat el "nou model de seguretat" i ha qualificat de "patètic" el dispositiu policial preparat a Sants, on assegura que es van disposar "pocs efectius i sense un cap màxim de comandament que no fos un sergent".

“Aquest és el nou model d'ordre públic? On eren la tanqueta d'aigua i el canó de so? O potser el que va passar és que, tal com vam avisar, davant aldarulls tant greus un tanc d'aigua i un canó de so no serveixen de res?”, es pregunten.

Els sindicats policials denuncien que la Brigada Mòbil “anés amb pocs efectius i sense cap màxim comandament que no fos un sergent i que de manera urgent s’haguessin d'activar més agents hores després”. "Els agents -afegeixen- van ser afusellats amb llançaments d ́objectes de tot tipus”.

També lamenten que, en un principi, s'impedís l'ús de llançadora “posant en clar risc la integritat dels agents”. “A dia d ́avui -exposen- no tenen res amb què defensar-se, ni llançadora ni res. Van a pit descobert”.

"El que va passar ahir a la nit als carrers de Sants és un dels fets més greus que recordem. Aldarulls molt greus", han denunciat els sindicats policial, que insisteixen que els agents estaven "venuts".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Papaluna, Barcelona, 29/05/2014 - 15:57

Es comença per anar de tous i prestar més atenció a fotre multes que a perseguir delinqüents. Es segueix contemporitzant amb el discurs secessionista. Es continua fent a la impresentable Rahola com a 'Mosso de l'Any' (pura prevaricació i connivència amb l'enemic), i s'acaba perdent el control. Oi?

#7 Pere, Comarca Garraf, 29/05/2014 - 14:59

3- Es fan servir tàctiques de guerrilla, que per cert, sempre s? ha dit que és va inventar a la Península Ibèrica davant d` exercits reglats i uniformats. I quant qui mana, els de dalt de tot, no es comprometen, no actuen i son uns incompetents els resultats finals poden ser desastrosos.

#6 Pere, Comarca Garraf, 29/05/2014 - 14:54

2- No fa gaires anys en uns aldarulls a Vilanova i la G., mes perillosos dels que va patir el PP, la improvisació en actuacions dels violents estava dirigida per un xicarró que portava un gosset en braços, i en un moment va dirigir les actuacions assegut a sobre d ` un contenidor d` escombraries.

#5 Pere, Comarca Garraf, 29/05/2014 - 14:50

1- Segur que el màxim dirigent dels aldarulls estava al capdavant dels disturbis. Algú hauria de prendre nota de com manava Juli Cèsar. Que estava allà amb els seus homes, allí ha on és requeria suport amb risc, ell apareixia inesperadament a dirigir les seves formacions.

#4 3/24, Baix Llobregat, 29/05/2014 - 14:45

Tranquils nois, ahir es van fer arribar 200 antiavalots de les Unitats d'Intervenció Policíaca (UIP), son a Calella, per donar seguretat a les dependències estatals i prevenir atacs FEIXISTES del ¡¡¡UBÚ RAHOLET¡¡¡

#4.1 pepet_, BCN, 29/05/2014 - 18:31

No t'adones que tens un discurs colonial?