Societat · 21 de Setembre de 2012. 15:52h.

Sindicats de TMB adverteixen a Trias que "anem a per tu"

Protestes en la inauguració de les Festes de la Mercè avui a les set de la tarda

Sindicats de TMB adverteixen a Trias que "anem a per tu"

Una imatge del cartell

Sindicats de TMB han amenaçat Xavier Trias en un cartell en el qual, a banda de reclamar la readmissió d'Andreu de Cabo, han advertit l'alcalde de Barcelona amb un "anem a per tu". També han titllat Trias de "culpable" de la situació laboral que es viu en aquesta empresa pública.

Per aquest divendres, a les set de la tarda, han anunciat una concentració a la plaça de Sant Jaume, tot coincidint amb el pregó de les festes de la Mercè. Dilluns pretenen protestar a les onze del matí, durant la missa per la patrona de la ciutat.

Les plataformes sindicals han anunciat que "la plantilla d'autobusos de TMB iniciarà una vaga indefinida el dia que s'estreni el Retbus". Segons han assenyalat, el dia 1 d'octubre faran "una vaga de 24 hores, dia en què s'inaugura el Retbus -així anomenat per l'anterior alcalde, Jordi Hereu, i ara amb el nom de Nova Xarxa per desig de l'actual alcalde Xavier Trias-, per semblar que inaugura quelcom nou i pensat pel seu equip".

Així mateix han anunciat que "des del dia 2 d'octubre hi haurà vaga indefinida de 2 hores en els torns de matí, tarda i nit. A més a més, el 5 d'octubre es tornaran a reunir els treballadors i treballadores en Assemblea General per decidir si modifiquen el seu pla de lluita", han afegit.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 manolo, barcelona, 28/09/2012 - 17:50

Una idea para los señores huelguistas , porque en vez de la actual forma de protestar , protestais con una jornada de puertas abiertas? (ese dia no se paga) de esa forma no sólo no nos daríais un mal día a los usuarios (que no tenemos culpa de nada) si no que jo-deriais mas a la empresa

#11 ramon, barcelona-c, 24/09/2012 - 00:46

Esto pasa por no haber prohibido oficialment La CGT i la CNT por agrupaciones no democráticas , y por no haber dejado que en su día entrasen CCOO y UGT y borrado del mapa esos sindicatos de clase que solo buscan las " pelas " de unos cuantos. Hay que privatizar la empresa .

#10 Victor, barcelona, 23/09/2012 - 05:43

- Que bonic es "empastifar" una festa de tots els ciutadans. Que bonic, fer malbe una diada com la Merçè. Així volen el suport de la resta de la gent?

#9 Josep, Barcelona, 22/09/2012 - 09:53

aquesta nova retallada és estatal, aquesta gent i els de renfe no se n´adonen de la sort que tenen quan molts no tenen feina i a sobre porten la gestió dels trens amb el cul, com el que va passar fa poc a st. andreu on no hi va haver relleu de maquinista i tota la gent va haver d´esperar hores.

#8 Pere, BCN, 21/09/2012 - 22:02

Mentida van per a tota la resta de treballadors des de la seva posició privilegiada d'aristocrates proletaris! Els ciutadans treballadors estem farts de la seva manca de professionalitat i què les seves reivindicacions les paguem nosaltres!